Tabara de Constelatii Sistemice cu Nusa Bugeac

Tabara de Constelatii Sistemice cu Nusa Bugeac, 2021

Formularul de Inscriere

In perioada 25-31 iulie intr-o zona de poveste, Tara Luanei organizez Tabara de Constelatii Familiale, la adapostul muntilor, pe malul lacului Mocearu vom sta la o taina cautand sa scoatem la suprafata motivele pentru care in anumite aspect ale vietii, lucruruile nu stau asa cum ne dorim.

Loc de desfașurare: Tara Luanei. Am rezervat special pentru acest eveniment doua pensiuni Lacul Mocearu (https://www.pensiunealaculmocearu.ro/) si Lacul zanelor (http://www.laculzanelor.ro).

Pentru inscriere este nevoie sa completati detaliile personale pentru facturare in Formularul de Inscriere si sa platiti in maxim 48 de ore de la completarea formularului un  minim de 700 lei. Cand plata este inregistrata, vei primi o factura. Daca plata nu este receptionata vei fi automat scos de pe lista, locul fiind atribuit altei persoane. 

Link catre Formularul de Inscriere

In tabara se va lucra cautând sa aducem in echilibru si armonie intreaga fiinta. Pe langa Constelatiile Sistemice vor face si alte tipuri de exercitii si vor fi multe surprize.

Loc de desfașurare: Tara Luanei. Pentru detalii despre cele doua pensiuni unde sunt camerele ca rog sa consultati paginile lor oficiale:

Pensiunea Lacul Mocearu (https://www.pensiunealaculmocearu.ro/)

Pensiunea  Lacul zanelor (http://www.laculzanelor.ro)

Costuri: 

Evenimentele din tabara : 2100 lei (7 zile activitati)

Cazare in camera de doua locuri:  650 lei (7 nopti)

Masa – 3 mese/zi: 100 lei/zi= 700 lei (7 zile)

Cost Total = 3,450 lei 

Pentru cupluri care participa la evenimente se acorda un discount de 10% din costul de participare la evenimente, adica 3,780lei/cuplu (in loc de 4,200 lei)

Locurile sunt limitate la 20 de participanti

Inscrieri:

Pentru inscriere este nevoie sa completati detaliile personale pentru facturare in Formularul de Inscriere si sa platiti in maxim 48 de ore de la completarea formularului un  minim de 700 lei. Cand plata este inregistrata, vei primi o factura. Daca plata nu este receptionata vei fi automat scos de pe lista, locul fiind atribuit altei persoane. 

Link catre Formularul de Inscriere

Pentru orice detalii si informatii va stau la dispozitie la e-mail: latainacunusa@gmail.com sau la telefon 0727 839 422, Mihaela Toma.

Va aștept cu drag,

Nusa Bugeac

Uneori când ceva nu merge bine în viata personala si profesionala se datoreaza unor mosteniri din familia noastra, în care suntem prinsi în mod inconstient. Exista metode de lucru în grup prin care putem regla la nivel inconstient (echilibram in campul informational) aceste încurcaturi pentru ca apoi aspectele de viata de care suntem nemultumiti sa se deblocheze si sa se armonizeze.
• Se poate lucra la nivel personal pe mostenirea din neamurile din care venim, esecurile din cadrul acesteia, asupra secretelor de familie si a zestrei psihologice mostenite din generatie în generatie, pe momente cheie ale istoriei familiale: schimbari pe scara sociala, falimente, averi pierdute/confiscate, participari la razboaie, decese premature, alcoolism, condamnari la închisoare, divorturi, suicid, mutari si schimbari de domiciliu repetate, accidente, o boala grava a unui strabun, abandonuri, adoptii, probleme de sanatate etc.
• Se poate lucra la nivel profesional pe falimente, conflicte, abuzuri, relatii deficitare în cadrul firmei, pierderi, procese de schimbare, blocaje, concedieri, demisii, abuz de putere, furt…
Va invit la o experienta de traire unica si personala, doua zile de emotii si sentimente vindecatoare!

Facilitator: Nusa Bugeac

Fara exceptie, toti avem aspecte de viata care ne derajeaza, in care lucrurile nu merg asa cum ne-am dori. Fiecare venim cu o mostenire a propriului suflet si apartinem unui neam. Viata noastra este strâns legata de cea a parintilor si strabunilor nostri.
Aceste metode ne ajuta sa ne simtim si sa fim din nou completi, când toti cei care apartin sistemului nostru familial si-au gasit sau primit un loc în mintea, sufletul si inima noastra.
Raportarea la strabuni defineste într-o mare masura legaturile, drepturile, datoriile, simbiozele, autonomiile si identitatile care ne structureaza ca fiinta umana, atât în cultura, cât si în biografia noastra.
Simtim nevoia sa descarcam si sa exprimam sentimente, stari, emotii pe care in mod firesc nu ne permitem sa le avem sau nu avem curajul sa le spunem.
Ce teme se pot aborda:
EX: situatia financiara, dificultatea de a reusi in profesie, falimente repetate si esec in afaceri, relatia cu banii, relatia cu seful, relatia cu colegii, relatia cu frica de success, suferinta unei boli de orice natura (disfunctionalitati si tulburari organice, boli ale aparatului cardio-respirator, interventii chirurgicale cu consecinte postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nasteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc), divortul sau iminenta divortului, conflicte in familie, probleme in viata sentimentala, relatia cu partenerul, singuratatea in doi, probleme in rolul de parinte, relatia cu copilul, dificultati in gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de munca, a prestigiului social), tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neimplinirii personale, relatia cu propria persoana, dificultatea de a ma regasi, de a-mi urma potentialul, vocatia, relatia cu mama, relatia cu tata, teama de a fi tu insuti, teama de a depasi barierele spre tintele propuse, teama de ceilalti, etc.

Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie a Universitatii Titu Maiorescu, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP si consultant in Metafizica Chineza. A studiat Metoda Silva si este specilizata ca trainer, sustinand numeroase training-uri avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managemntul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.