Calea magica a intuitiei de Florence Scovel Shinn

  RECOMANDAREA ZILEI: 📖📙📚

Fragment din volumul „Calea magica a intuitiei” de Florence Scovel Shinn:

„Atitudinea materiala fata de bani consta in a avea incredere in salariul, in venitul si in investitiile tale, care pot sa scada peste noapte. Atitudinea spirituala consta in a avea incredere in Dumnezeu pentru a-ti da ceea ce ai nevoie — si pentru a-ti pastra ceea ce detii; si nu uita sa vezi tot timpul ceea ce detii ca reprezentand Divinitatea in manifestare. Daca o usa se inchide, o alta se deschide, imediat.
Banii sunt un simbol al libertatii si sunt parte din Planul Divin. Exista o rezerva invizibila din care poti extrage: e vorba de banca imaginatiei. Pentru a materializa prosperitatea (sau alte binecuvantari), mai intai rosteste-ti cuvintele. Spune afirmatia:
Dumnezeu este Cel ce ma aprovizioneaza; iar acum, spre mine se indreapta surprize financiare grandioase fericite.
Fa ceva pentru a-ti demonstra credinta. Credinta fara fapte e moarta. Cumpara-ti o noua poseta sau un nou portofel, spunand: „Aceasta este vistieria mea magica, pentru a tine banii pe care mi-i trimite Universul.” Gestul acesta da o senzatie de prosperitate si de expectativa. Acum, cumpara-ti un stilou nou si spune: „Acesta este un stilou magic pentru a semna cecuri.” Ofera-i cuiva hainele vechi, care te fac sa pari sarac; ele te trag in jos. Aceasta este adevarata rugaciune — pregatirea. Acum simti ca deja ai primit (in planul invizibil), iar materializarea se va ivi ca prin farmec.
Lucrurile nu trebuie niciodata sa ne posede, ci invers. Sa nu-ti fie teama sa pierzi, intrucat, atunci, ceea ce posezi va disparea. Niciodata nu posezi cu adevarat ceea ce te temi ca ai sa pierzi, iar daca nu apreciezi o binecuvantare, ea nu se va imprima in subconstient si va pleca din viata ta.”

Cartea o puteți achiziționa de aici:http://bit.ly/2K0T3fi