„Recunostinta, Abundenta si Constientizare”

Recunostinta si Abundenta grup online gratuit
CLICK AICI ➡ http://bit.ly/2J9PUdA ⬅ INSCRIERI 

Recunostinta este una dintre cele mai puternice forte din Univers. Este forta care ne tine si care ne ajuta sa avem atat un psihic bun cat si liniste sufleteasca. Tot ceea ce suntem si tot ceea ce avem sunt daruri. Este necesara recunostinta pentru ca avem daruri si talente. Avem nevoie sa invatam cum putem ajunge la acest minunat sentiment.

Recunostinta te face sa incetezi a mai lua viata ca pe un bun ce-ti apartine. Acest fapt ne ajuta sa vedem toate lucrurile bune pe care le avem in viata.

Rezultatele mai multor studii, arată că oamenii recunoscători au niveluri mai ridicate de emoţii pozitive, satisfacţii de viaţă, vitalitate, optimism şi niveluri mai scăzute de depresie şi stres.

Va propun o calatorie in interiorul fiintei, constientizand talentele si darurile pe care viata vi le-a dat si exersand recunostinta pentru tot ceea ce existenta v-a oferit cu atata generozitate.

Ideea acestui program a aparut acum cateva zile, in momentul in care am realizat forta si puterea gandului de recunostinta.

Timp de 25 de zile in fiecare zi vom face un exercitiu de recunostinta. Rugamintea mea este sa imi impartasiti rezultatele pe care le veti prin program.

Va invit cu drag sa parcurgeti programul de manifeare a recunostintei si abundentei; pentru participare este necesar sa va inscrieti in grupul de lucru:

Recunostinta si Abundenta grup online gratuit
CLICK AICI ➡ http://bit.ly/2J9PUdA ⬅ INSCRIERI 
pana la data de 17 Iulie, ora 05.00

Va astept cu drag si bucurie in grupul de lucru sa descoperim impreuna calea spre Abundenta prin manifestarea Recunostintei.

Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor inter-umane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Are nivelul Master NLP si Consultant in Metafizica chineza. A studiat Metoda Silva si este specializata ca trainer, sustinand numeroase traininguri, avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managementul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.

Data de Incepere program: 17 iulie 2019, ora 06.00