Lansarea cărții "Exercițiu de Recunoștință" Nușa Bugeac

Cea dintâi carte a mult îndrăgitei terapeute, scriitoare și psiholog Nușa Bugeac este acum gata să ajungă în mâinile dumneavoastră!

”Exercițiu de RECUNOȘTINȚĂ” este, practic, un caiet de lucru, o unealtă deosebit de valoroasă care ni se oferă spre a ne descoperi, cu ajutorul ei, calea către vindecarea sufletului, a trupului și a minții.

Lucrarea conține, pe lângă impresionanta poveste de viață a Nușei Bugeac, o serie întreagă de definiții ale Recunoștinței, în accepțiunea celor mai mari personalități care au definit Umanitatea, precum și 25 de exerciții practice, menite să declanșeze procese uluitoare de dezvoltare personală și emoțioală în interiorul ființei noastre.

Iată ce spune autoarea despre cartea sa:

”Legile Universului sunt suficient de rigide pentru a-i ordona existența, dar îndeajuns de flexibile pentru a permite existența Liberului Arbitru. Mi-ar făcea o deosebită plăcere să îți exerciți acest drept de a decide și să vii la o întâlnire cu CARTEA. Te invit la o sesiune intensivă de Recunoștință.

Pretextul: Lansarea cărții ”Exercițiu de Recunoștință”
Obiectivul: Dezvoltarea
Rezultatul: Abundență, pe planuri multiple

Cartea mea te așteaptă, în premieră, sâmbătă, 21 decembrie, ora 17:00, la Librarium TNB, în incinta Teatrului Național București, la parter, în spatele casei de bilete.

Cu recunoștință, Nusa Bugeac!