O perspectiva psihogenealogica asupra banilor si a succesului

60188165_2866671560040486_7258241881220317184_n

Te-ai intrebat vreodata de ce unii semeni reusesc fara prea mare efort, in timp ce altii inoata contra curentului intreaga lor viata?
De ce banii vin mult mai usor la unii oameni, in timp ce tu te stradui din greu sa-i aduni?
De ce atunci cand reusesti sa ai bani si succes, se intampla ceva care da peste cap totul si o iei din nou de la zero?
Te-ai gandit vreodata care sunt motivele pentru care portofelul iti este mereu gol?
Aici, psihogenealogia are un rol fundamental, te ajuta sa intelegi ce se intampla si ce ai de facut.

Toate experientele si emotiile strabunilor nostri sunt inmagazinate in memoria celulara si trec din creier in creier, de la o generatie la alta, pana se gaseste o solutie. Purtam in noi toate dramele, abuzurile, ranile si experientele familiei noastre, fara ca macar sa fi asistat la ele. Suntem o carte de istorie a familiei din care facem parte. Nu suntem doar o parte a arborelui genealogic, ci suntem insusi arborele.

Vom discuta despre toate aceste aspecte cu Nusa Bugeac.
Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP si consultant in Metafizica Chineza. A studiat Metoda Silva si este specilizata ca trainer, sustinand numeroase training-uri avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managemntul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.

Te invitam cu drag, Marti 21 Mai de la ora 19.00, la Brutaria cu Povesti din strada Petru Cercel, nr. 1
Locurile vor fi ocupate pe principiul „primul venit – primul servit”. Participare la workshop este libera, se recomanda o consumatie minima de 10 lei!
Pentru a-ti asigura participarea prin rezervarea unui loc te rog sa ne contactezi telefonic la numărul: 0727557727.
Iti mulţumim si te asteptam cu bucurie!