Numerologia Sufletului – Akara

54515786_2733259866714990_6906516615530020864_n

” Este cel mai vechi sistem cunoscut umanitatii, cel mai sacru si cel mai precis. Prin intermediul sau invatati sa schimbati destinul oamenilor ” Yogi Bhajan
Numerologia Sufletului este o metoda prin care ne putem intelege mai bine pe noi insine dar si experientele prin care trecem prin viata. Prin calcule simple putem determina care sunt punctele forte si provocarile din viata noastra dar si modul in care putem sa creem un echilibru in viata astfel incat sa se asiguram succesul.
De ce acest tip de numerologie este deosebit ?
Originea acestui sistem numerologic se pierde in negura timpurilor fiind dezvoltat din experienta spirituala a maestrilor din Orient incepand cu secolul Xi-XII. Cercul Infinit al Luminii sau Akara este un sistem numerologic foarte exact, foarte precis oferind informatii bogate si valoroase prin corectitudinea lor.
Studiul numerologiei cercului luminii este o initiere in constiinta universala. Prin intermediul transmisiei de lumina provenit de la vechii maestrii vom cunoaste secretele propriului nostru univers dar si a macrosmosului.
Ce informatii ne ofera acest sistem numerologic?
Cercul Luminii infinite poate revela diverse tipuri de informatii care au la baza doar studiul datei de nastere. Astfel se pot observa tipul personalitatii, lectiile de viata,talentele de care dispunem atunci cand venim in aceasta lume.
Ne putem stii punctele puternice si cele slabe si modul in care sa le remediem. Putem afla diverse informatii doar privind data de nastere a unei persoane si anume : informatii cunoscute provenite din trecutul persoanei, informatii din prezent care sunt percepute sau vazute pe care numerologia le poate confirma sau infirma precum si informatii despre care nu suntem constienti dar ele se rgasesc in structura energtica a corpurilor subtile.
Numerologia vedica este foarte bogata in informatii iar fiecare dintre cei patru Maestrii de exceptie din domeniu cu care am avut ocazia sa studiez si-a dezvoltat sistemul primit de la Yogi Bhajan intr-o maniera proprie.
In acest curs vom parcurge intreaga invatatura spirituala si experienta a celor patru maestrii cu care am avut onoarea sa studiez, o transmisie ce poate fi condensata in peste 100 de ani de studiu.
Ce facem la seminar ?
Seminarul de numerologie este foarte bine structurat , intr-o maniera clara, elegenat, concisa pentru a asigura o intelegere profunda si o invatare rapida a conceptelor de baza.
Intrucat numerologia Cercului Infinit este deosebit de bogata va fi necesar sa precizie ca primele trei module de cate doua zile si jumatate constituie doar fundatia acestui domeniu foarte vast.
Modulele avansate vor fi efectuate doar dupa s-au parcurs cele trei module de baza.
5 aprilie – Descoperind corpurile energetice de Lumina
In aceasta prima zi vom patrunde in secretele istoriei, aparitiei si dezvoltarii sistemului numerologic al cercului luminii. Vom parcurge pas cu pas cele 10 corpuri energetice subtile care se regasesc in Kundalini Yoga pentru a intelege legatura aparte ce exista intre acestea si numerele ce le vom studia a doua zi.
Ca sa realizati importanta corpurilor energetice va trebui sa reamintesc una dintre invataturile primite de la un maestru in ale numerologiei ” Cand nu observi nimic aparte intr-o harta pe care o interpretezi, cauta sa vezi corpurile energetice. Ele iti vor oferi toate informatiile necesare. Si chiar mai mult decat atat !”
• Istoric – aparitie, dezvoltarea sistemului numerologic al luminii
• Invatati cele 10 corpuri subtile din Kundalini Yoga
• Invatati conexiunile profunde ale corpurilor energetice cu sistemul numerologic
• Intrebari si raspunsuri

6 aprilie – Bazele sistemului numerologic
In cea de a doua zi vom parcurge pas cu pas pozitiile ce se regasesc in numerograma personala, semnificatia si importanta acestora pentru diverse aspecte ale personalitati noastre.
Toate numerele cu care vom lucra in aceasta prima faza vor fi explicate in conexiune cu corpurile energetice trecand prin forma, structura si carateristicile lor iar pentru o si mai buna intelegere a acestora vom trece prin arhetipurile care stau la baza lor. Astfel se realizeaza legatura dintre constiinta maestrilor ce au dezvoltat acest sistem si noi insine.
Vom invata sa ne calculam propria noastra numerograma dar si pe cele ale colegilor de seminar respectand anumite recomandari specifice care va vor usura foarte mult munca. Vom invata care sunt provocarile din data nasterii dar si modul in care sa facem fata acestora.
Desi pare simpla, formula de baza formata din cele cinci pozitii este mai mult decat suficienta pentru a descrie aproape totul despre o anumita persoana.
Dupa o anumita perioada de practica veti ajunge sa folositi doar doua din cele cinci pozitii pentru a stii tot ceea ce este necesar despre o persoana.
Asa cum imi spunea un alt maestru cu care am avut onoarea sa studiez ” Numerele reprezinta doar o usa. O usa spre necunoscut, spre intuitie, spre evenimente sau situatii din viata persoanei repective. Intelegand bine acest aspect si trecand dincolo de el vei percepe realitatea ”
• Forma, structura si caracteristicile celor 11 numere
• Arhetipurile numerologice
• Introducere in cele 5 pozitii de baza ale hartii numerologice
• Prezentarea formulei de baza
• Calculul formulei de baza
• Reguli de practica si ….exceptii de la acestea
• Practica
7 aprilie – Mai profund in lumina
In cea de a treia zi vom adauga noi informatii la cele deja obtinute pana acum observand alte aspecte ce pot fi calculate din data nasterii descriind pozitii noi ce ne releva modul in care venim in contact cu ceilalti oameni, care este propria noastra esenta, ce ne asigura echilibrul in viata, cum ne explicam modul in care ne comportam in diverse situatii, care sunt valorile importante din viata noastra.
Vom patrunde apoi in limbajul secret al numerelor si modul in care acestea comunica cu noi in permanenta si vom invata cum sa ne armonizam propriile noastre numere pornind de la secventele numerice.
Vom completa hartile anterioare cu noile informatii realizand numerograme extinse si intelegand mai bine bazele acestui sistem numerologic aparte.
• Semnificatia altor pozitii importante din numerograma
• Completarea hartii numerologice cu noile pozitii
• Invatati fluxul pozitiilor din harta numerologica pe parcursul timpului
• Cele trei nivele ale hartii extinse
• Secventele numerice – calea catre armonie
• Observati cateva demonstratii ale sistemului numerologic in actiune
• Practica
• Introducere in modulul al doilea
Locatie : va fi anuntata celor inscrisi
Taxa de participare: 200 euro
Program :
Vineri : 18,00 -21,00
Sambata 10,30 – 18,00
Duminica 10,00 – 17,00
Cartea Numerologia Sufletului se poate achizitiona in cadrul seminarului (30 RON ). Fiecare carte achizitionata va avea dedicatia personalizata conform zilei dumneavoastra de nastere.
Pentru inscriere la acest curs trimiteti detaliile dumneavoastra – nume, prenume, email, numar de telefon mobil – 0784 400 006 Gabi Vladulescu

Lector dr. Aurelian Curin

Despre dr. Aurelian Curin numerolog

Deși sunt cunoscut în ţarăşi în străinătate ca Reiki Master Teacher în sistemul Tradiţional al doamnei Takata de peste 10 ani, iar în alte sisteme de Reiki nontradiţionale de peste alţi 11 ani, interesul meu s-a îndreptat către această formă profundă de cunoaştere spirituală care m-a ajutat să mă înţeleg mai bine, atât pe mine însumi cât şi pe toţi cei cu care am venit în contact şi, astfel, am ajuns la ceea ce îmi place să o denumesc ca fiind Numerologia Sufletului.

Debutul meu în numerologie a fost unul foarte rapid. Am avut ocazia de a studia direct și personal, în cadrul programului de pregătire pentru instructor, cu însuși fondatorul sistemului Ho’olokahi, maestrul Tyler Mongan, pe o perioadă de peste un an, fiind printre primii trei instructori din lume formați de acesta.

De asemenea, avându-l invitat, în două ocazii anul trecut, pe Tyler în România, am avut şansa de a fi iniţiat în arta interpretării hărțiinumerologice, fiind, la acea dată, așa după cum spunea și Tyler, „unicul student din lume care a văzut, asistat și participat la cele mai multe citiri numerologice alături de mine”. Acesta a fost un minunat compliment pe care l-am primit de la primul meu Maestru în tainele numerologiei.

Cei care mă cunosc știu că am obiceiul, că atunci când încep să studiez un anumit domeniu, să mă dedic în întregime acestuia. Pe parcursul vieții am aflat că fiecare Maestru are propria sa experiențăși înțelepciune de viaţă pe care este deschis săți-o transmită, dacă ești dispus să o cauți și să o primești.

Mi-am dorit să știu mai multe şi mi-am continuat pregătirea în Numerologia Luminii prin intermediul cursurilor private cu maestra Pritam Khalsa, cea care a stat o perioadă de peste 8 ani în preajma lui Yogi Bhakan, învățând partea filozofică ce stă la baza acestui sistem.

Însă calea mea în domeniul numerologiei Akara nu s-a oprit aici.

Întotdeauna, am avut sentimentul că sistemul numerologic adus de Yogi Bhajan, în Statele Unite, a fost predat integral doar unui grup restrâns dintre studenții săi. Astfel că, am continuat să mă perfecționez, apelând la cei care au petrecut un timp mult mai îndelungat în preajma lui Yogi Bhajan și au avut acces la toate subtilitățile numerologiei Akara.

Deși, foarte mulți dintre cei cu care am venit în contact mi-au spus că sistemul transmis de Yogi Bhajan este foarte simplu de învățat, ușor de practicat și se însușește în decursul a două – trei zile de pregătire, nu am uitat că Maestruluii-au fost necesari ani de zile de perfecţionare pentru a-i descoperi subtilităţile.

Foarte curând, am intrat în contact cu cei care știau mult mai mult decât sistemul de bază. Maeștri foarte bine pregătiți, intuitivi, excelenți profesori care, însă, nu doreau săîmpărtășească din cunoașterea lor.

Am mers mai departe în căutările mele, ştiind foarte bine acel proverb oriental care spune că ”atunci când elevul este pregătit va apare și Maestrul”, iar această insistență mi-a fost răsplătită, fiind acceptat ca elev în studiul avansat al Numerologiei Luminii, nu cu unul… ci cu doi Maeștri de elită (N. H. K. și A. A. S. K ).

Nu aș fi dorit să parcurg studiul numerologiei dacă nu aș fi asistat, personal, la interpretările extraordinare pe care le-au făcut Maeștrii de la care am învățat.

De la fiecare dintre aceștia, înainte de a dori să fiu acceptat ca student, am solicitat interpretarea propriei mele hărți numerologice, pentru a cunoaște minunata înţelepciune ce stăîn spatele numerelor.

Toți cei patru Maeștri care m-au pregătit sunt absolut extraordinari şi, fără a cunoaşte nici o altă informație anterioară despre mine, doar văzând data a nașterii, mi-au dezvăluit evenimente din viață la care aveam acces doar eu.

Am văzut, personal, cât de bine se poate descrie o persoană, având acces la simpla dată de naștere a acesteia și cum corespunde această descriere cu realitatea.
Şi surprizele nu au încetat să apară… pe parcursul ultimului an și jumătate, perioadă ce mi-am dedicat-o studiului numerologic, am fost inspirat de Conștiința Universală cu noi aspecte care nu le cunoșteam înainte, dar pe care le-am dezvoltat personal. Punând în practică tot ceea ce ştiam am dezvoltat o metodă unică, originalăşi foarte dinamică de interpretare numerologică.

Abia după ce am fost pe deplin convins de validitatea sistemului am elaborat primul program de pregătire în Numerologia Sufletului de la noi din țară, ce are la bazăînvățăturile primite de la Maeștrii mei, alături de experiența mea personală, dobândită prin interpretările pe care le-am efectuat.

Cei cărora le-a fost captată atenţia deacest domeniu, sper să fie pasionaţi să afle mai mult despre Numerologia Luminii.Și, trebuie să recunosc că mi-aş dori să cunosc oameni entuziaşti care să fie interesaţi să primească tot ceea ce am de oferit în acest domeniu, atât de spectaculos şi de minunat, al Numerologiei Sufletului.

Pentru mai multe detalii despre Numerologia Sufletului, vă rog să îmi trimiteți un email la acurin@gmail.com

Vezi mai puţin