Influența familiei în alegerea partenerului

57608883_2811263255581317_3061172880059400192_n.jpg

Influența familiei în alegerea partenerului – o explicație a succesului și eșecului în relații

Cât de întâmplătoare este întâlnirea dintre un anumit bărbat și o anumită femeie? Suntem adesea tentați să punem această întâlnire pe seama unei coincidențe mai mult sau mai puțin fericite. Psihanaliza clasică ne învață că, în spatele alegerii noastre, se ascund rațiuni inconștiente. Desigur. Însă afectele subconștiente nu sunt suficiente pentru a explica atracția și rezistența în timp a unui cuplu. Mai e nevoie de încă ceva.

Vom discuta despre toate aceste aspecte cu Nusa Bugeac.
Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP si consultant in Metafizica Chineza. A studiat Metoda Silva si este specilizata ca trainer, sustinand numeroase training-uri avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managemntul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.

Te invitam cu drag, Marti 30 Aprilie de la ora 19.00, la Brutaria cu Povesti din strada Petru Cercel, nr. 1, sa intelegi de ce in spatele alegerii noastre in privinta partenerului de viata, se ascund rațiuni inconștiente.
Locurile vor fi ocupate pe principiul „primul venit – primul servit”. Participare la workshop este libera, se recomanda o consumatie minima de 10 lei!
Pentru a-ti asigura participarea prin rezervarea unui loc te rog sa ne contactezi telefonic la numărul: 0727557727.
Iti mulţumim si te asteptam cu bucurie!