“Iert – Eliberez – Traiesc liber”

56439086_2760600710647572_1476739193794199552_n

“Iert – Eliberez – Traiesc liber”

Dupa cum se stie, suferinta sufleteasca provoaca suferinta fizica. De multe ori cabinetele medicilor sunt pline de oameni care sufera din punct de vedere fizic, fara vreo cauza aparenta. Ei apeleaza la medicamente care sa blocheze, sa stopeze sau macar sa estompeze efectele negative provocate de suferinta sufleteasca, dar remediile acestea nu elimina cauza. Una dintre cauze este lipsa iertarii.

Mania, resentimentele, gandurile negative contribuie la cresterea nivelului de anxietate, de stres si afecteaza somnul, obiceiurile alimentare, scad imunitatea, maresc pulsul si tensiunea etc.
Iertarea contribuie in mod considerabil la o mai buna stare a sanatatii si este un ingredient de baza in cadrul relatiilor sanatoase si de durata.

Vom discuta despre toate aceste aspecte cu Nusa Bugeac.
Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP si consultant in Metafizica Chineza. A studiat Metoda Silva si este specilizata ca trainer, sustinand numeroase training-uri avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managemntul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.

Te invitam cu drag, Marti 9 Aprilie de la ora 19.00, la Brutaria cu Povesti din strada Petru Cercel, nr. 1, sa intelegi cum sa te eliberezi de frici care nu te lasa sa te bucuri de oamenii si lucrurile din viata ta? Sa afli cum poti sa scapi de ganduri toxice, resentimente si suferinta, ca sa traiesti in armonie si pace cu tine insati / insuti si cu cei din jur?
Locurile vor fi ocupate pe principiul „primul venit – primul servit”. Participare la workshop este libera, se recomanda o consumatie minima de 10 lei!
Pentru a-ti asigura participarea prin rezervarea unui loc te rog sa ne contactezi telefonic la numărul: 0727557727.
Iti mulţumim si te asteptam cu bucurie!