Copiii bolnavi de parinti

Familia de origine este familia in care am crescut si este formata din parinti, frati sau surori, dar si din generatiile anterioare. Cand ne nastem, avem inscrise in ADN o multitudine de informatii, o mare parte dintre ele fiind transmise de inaintasii nostri, atat pe linie paterna, cat si pe linie materna.
Mai mult sau mai putin constient parintii, bunicii si toti stramosii nostri ne-au lasat mostenire propriile secrete, traume inca active, doliuri neincheiate, credinte, valori si principii care vin din experienta si istoria lor de viata. Problemele nerezolvate de strabunicii, bunicii si parintii nostri ne vor influenta, intr-un fel sau altul si pe noi.
Vrem sau nu sa acceptam generatiile anterioare ne-au format credintele si valorile. De la acestea am invatat cine suntem, ce si cat putem, cum ar trebui sa gandim si sa ne comportam. De la ei stim cum sa comunicam, sa interactionam, cum sa ne satisfacem nevoile si cum sa gestionam emotiile. Membrii familiei noastre de origine si relatiile cu fiecare dintre ei, dar si cu familia ca intreg au o influenta profunda asupra persoanei in devenire. O persoana are propria individualitate, insa face parte si dintr-o familie de care este legata cu ea, chiar si atunci cand nu a tinut legatura cu aceasta. De la stramosi invatam cum sa fim fericiti sau nefericiti.
Ceea ce s-a intamplat cu un stramos ne afecteaza pe noi, dar si generatiile care vin dupa noi, iar uneori, cand orice am face solutia nu apare legat o situatie dureroasa pe care o traim, poate fi util sa o cautam dincolo de granitele timpului si spatiului.
Aceste mosteniri transgenerationale sunt influentate un cadru mai larg decat cel al familiei, cum ar fi cel de grup social mai larg, sau chiar la nivel de popor sau rasa.

Vom discuta despre toate aceste aspecte cu Nusa Bugeac.

Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP si consultant in Metafizica Chineza. A studiat Metoda Silva si este specilizata ca trainer, sustinand numeroase training-uri avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managemntul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.

Te invitam cu drag, Marti 11 Iunie de la ora 19.00, la Brutaria cu Povesti din strada Petru Cercel, nr. 1
Locurile vor fi ocupate pe principiul „primul venit – primul servit”. Participare la workshop este libera, se recomanda o consumatie minima de 10 lei!

Pentru a-ti asigura participarea prin rezervarea unui loc te rog sa ne contactezi telefonic la numărul: 0727557727.

Iti mulţumim si te asteptam cu bucurie!