Chemarea strabunilor

54203990_2728314030542907_9019568966711902208_n

Din vremuri stravechi, multe popoare au considerat importanta relatia cu stramosii. In foarte multe culturi exista altare sau locuri sacre in care si prin care inaintasii erau onorati si respectati.
In cultura chineza Arta Feng Shui a aparut datorita acestei recunoasteri a importantei relatiei cu stramosii.
Raportarea la strabuni defineste într-o mare masura legaturile, drepturile, datoriile, simbiozele, autonomiile si identitatile care ne structureaza ca fiinta umana, atât în cultura, cât si în biografia noastra.
Psihogenealogia, o orientare relativ recenta in psihoterapie, explica si ofera instrumente pentru vindecarea si armonizarea relatiei cu stramosii.
Multe aspect care ne deranjeaza si nu sunt asa cum ne-am dori in viata noastra ca de exemplu situatia financiara, dificultatea de a reusi in profesie, falimente repetate si esec in afaceri, relatia cu banii, relatia cu seful, relatia cu colegii, relatia cu frica de success, suferinta unei boli de orice natura (disfunctionalitati si tulburari organice, boli ale aparatului cardio-respirator, interventii chirurgicale cu consecinte postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nasteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc), divortul sau iminenta divortului, conflicte in familie, probleme in viata sentimentala, relatia cu partenerul, singuratatea in doi, probleme in rolul de parinte, relatia cu copilul, dificultati in gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de munca, a prestigiului social), tendinte autodistructive (adictii si tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neimplinirii personale, relatia cu propria persoana, dificultatea de a ma regasi, de a-mi urma potentialul, vocatia, relatia cu mama, relatia cu tata, teama de a fi tu insuti, teama de a depasi barierele spre tintele propuse, teama de ceilalti, etc. sunt consecinta unor tipare disfunctionale pe care le-am mostenit de la parintii nostril, ca si ei la randul lor le-au mostenit de la parinti si tot asa pana in negura timpurilor.

Va propun doua seri in care impreuna sa exploram acest vast domeniu, in care sa intelegeti de unde vin anumite neimpliniri pe care nu stiti de unde sa le apucati in acest moment. Vor fi invatate si cateva instrumente eficiente in a vindeca, echilibra si armoniza aceste neimpliniri.

Program:
Joi 16 mai 2019, ora 18.30 – 21.00
Vineri 17 mai 2019, ora 18.30 – 21.00

Locurile vor fi ocupate pe principiul „primul venit – primul servit”. Valoarea de participare la cele doua seri de workshop este de 150 lei, iar plata se face la sala de curs!
Pentru a-ţi asigura participarea prin rezervarea unui loc te rog sa ne contactezi telefonic la numărul: 0727557727.
Îti mulţumim şi te aşteptăm cu bucurie.