Constelațiile Sistemice Tradițional ONLINE 2021

Vă invit la o experiență de trăire unică și personală, plină de emoții și sentimente vindecătoare!
Facilitator: Nusa Bugeac


Constelațiile Sistemice Tradițional ONLINE

Calendar 2021 – Constelatii Sistemice – Traditional
În fiecare Marți și Joi de la ora 19:30,
pentru lunile ianuarie, februarie și martie 2021.


Pentru că locurile sunt limitate persoanele interesate sunt rugate să confirme prezența la adresa 

de email : latainacunusa@gmail.com pentru următoarele date:

20 – 21 martie 2021
24 – 25 aprilie 2021
22 – 23 mai 2021
19 – 20 iunie 2021
10 – 11 iulie 2021
07 – 08 august 2021
28 – 29 august 2021
11 – 12 septembrie 2021
09 – 10 octombrie 2021
30 – 31 octombrie 2021
20 – 21 noiembrie 2021
11 – 12 decembrie 2021

Pentru cei care doresc informații, înscrieri și confirmări
o pot face la numărul de telefon: 0731 764 630 / 0722 748 814
sau pe email latainacunusaoficial@gmail.com


#Sanatate #Constelatii_ONLINE #NusaBugeac
Constelatii Online pe platforma https://zoom.us/Uneori când ceva nu merge bine în viața personală și profesională se datorează unor moșteniri din familia noastră, în care suntem prinși în mod inconștient. Există metode de lucru în grup prin care putem regla la nivel inconștient (echilibrăm în câmpul informațional) aceste încurcături pentru ca apoi aspectele de viață de care suntem nemulțumiti să se deblocheze și să se armonizeze.
• Se poate lucra la nivel personal pe moștenirea din neamurile din care venim, eșecurile din cadrul acesteia, asupra secretelor de familie și a zestrei psihologice moștenite din generație în generație, pe momente cheie ale istoriei familiale: schimbări pe scara socială, falimente, averi pierdute/confiscate, participări la războaie, decese premature, alcoolism, condamnări la închisoare, divorțuri, suicid, mutări și schimbări de domiciliu repetate, accidente, o boală gravă a unui străbun, abandonuri, adopții, probleme de sănătate etc.
• Se poate lucra la nivel profesional pe falimente, conflicte, abuzuri, relații deficitare în cadrul firmei, pierderi, procese de schimbare, blocaje, concedieri, demisii, abuz de putere, furt…

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Fără excepție, toți avem aspecte de viață care ne deranjează, în care lucrurile nu merg așa cum ne-am dori. Fiecare venim cu o moștenire a propriului suflet și aparținem unui neam. Viața noastră este strâns legată de cea a părinților și străbunilor noștri.
Aceste metode ne ajută să ne simțim și să fim din nou compleți, când toți cei care aparțin sistemului nostru familial și-au găsit sau primit un loc în mintea, sufletul ăi inima noastră.
Raportarea la străbuni definește într-o mare măsură legăturile, drepturile, datoriile, simbiozele, autonomiile și identitățile care ne structurează ca ființă umană, atât în cultura, cât și în biografia noastră.
Simțim nevoia să descărcăm și să exprimăm sentimente, stări, emoții pe care în mod firesc nu ne permitem să le avem sau nu avem curajul să le spunem.
Ce teme se pot aborda:
EX: situația financiară, dificultatea de a reuși în profesie, falimente repetate și esec în afaceri, relația cu banii, relația cu șeful, relația cu colegii, relația cu frica de success, suferința unei boli de orice natura (disfuncționalități și tulburări organice, boli ale aparatului cardio-respirator, intervenții chirurgicale cu consecințe postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nașteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc), divorțul sau iminența divorțului, conflicte în familie, probleme în viața sentimentală, relația cu partenerul, singurătatea în doi, probleme în rolul de părinte, relația cu copilul, dificultăți în gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de muncă, a prestigiului social), tendințe autodistructive (adicții și tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neimplinirii personale, relația cu propria persoană, dificultatea de a mă regăsi, de a-mi urma potențialul, vocația, relația cu mama, relația cu tata, teama de a fi tu însuți, teama de a depăși barierele spre țintele propuse, teama de ceilalți, etc.
Nușa Bugeac este absolventă a Facultății de Psihologie a Universității Titu Maiorescu, s-a specializat ca terapeut de cuplu și familie, precum și în Managementul relațiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP și consultant în Metafizică Chineză (BaZi, Feng Shui, Zeri, Mian Xiang, I Ching etc). A studiat Metoda Silva și este specilizată ca trainer, susținând numeroase training-uri pe teme precum comunicarea, relațiile, managementul furiei și managementul conflictelor . A studiat tehnica de citire a feței Al Ferasa. Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme și practicant în metoda Prananadi. Este Maestru Huna și Grand Reverend Master Melkizedek. A fost inițiată ca Master în AMADEUS, tehnica de vindecare a indienilor Guarani. Este inițiată în Buddha Medicine, Țara Verde, Țara Albă și alte sisteme tibetane.

– Psihoterapie
– Dezvoltare personală
– Consultanță în afaceri
– Consultanță în Metafizică Chineză
a. Studiul destinului – BAZI
b. Audit Feng Shui
c. Selectare de date pentru începere sau finalizare de proiect
d. Divinație I CHING
– Terapii energetice
– Constelații sistemice – tradițional
– Consultații individuale/grup și cursuri, ateliere, conferințe
Contact: 0731 764 630
latainacunusa@gmail.com
www.nusabugeac.ro