Constelatii Sistemice ONLINE

#Sanatate#Constelatii_ONLINE#NusaBugeac

https://zoom.us/
Program Constelații online:
Joi – ora 20:00
Vineri 3 aprilie – ora 20:00
Sambata 4 aprilie – ora 10:00, 12:00
Duminica 5 aprilie ora 13:00, 15:00
Luni 6 aprilie – ora 13:00
Marti 7 aprilie – ora 09:00
Miercuri 8 aprilie – ora 20:00
Joi 9 aprilie – ora 20:00
Vineri 10 aprilie – ora 09:00
Sambata 11 aprilie – ora 10:00, 12:00
Duminica 12 aprilie – ora 15:00, 17:00
Luni 13 aprilie – ora 09:00
Marti 14 aprilie – ora 20:00
Miercuri 15 aprilie – ora 15:00
Joi 16 aprilie – ora 09:00
Vineri 17 aprilie – ora 13:00
Sambata 18 aprilie – ora 11:00, 13:00
Duminica 19 aprilie – ora 17:00, 19:00

Marti 21 aprilie – ora 19:30
Miercuri 22 aprilie – ora 19:30
Joi 23 aprilie – ora 19:30
Vineri 24 aprilie – ora 19:30
Sambata 25 aprilie – ora 19:30

Pentru informații, înscrieri și confirmări:
email latainacunusaoficial@gmail.com și
telefon 0731 764 630 sau 0722 748 814.
Costuri:
1 atelier în asistență (doar participare, cu rol dacă se dorește) – 20 lei
5 ateliere asistență (doar participare, cu rol dacă se dorește) – 100 lei + 1 atelier gratuit
1 atelier lucrat situație personală – 300 lei
5 ateliere lucrat situație personală – 1.500 lei + 1 atelier lucrat situație personală gratuit

Durata fiecarui atelier de luni până vineri este de 2-2,5 ore, cele de sâmbătă și duminică 4-5 ore, pentru că se lucrează două constelații.

Uneori când ceva nu merge bine în viața personală și profesională se datorează unor moșteniri din familia noastră, în care suntem prinși în mod inconștient. Există metode de lucru în grup prin care putem regla la nivel inconștient (echilibrăm în câmpul informațional) aceste încurcături pentru ca apoi aspectele de viață de care suntem nemulțumiti să se deblocheze și să se armonizeze.
• Se poate lucra la nivel personal pe moștenirea din neamurile din care venim, eșecurile din cadrul acesteia, asupra secretelor de familie și a zestrei psihologice moștenite din generație în generație, pe momente cheie ale istoriei familiale: schimbări pe scara socială, falimente, averi pierdute/confiscate, participări la războaie, decese premature, alcoolism, condamnări la închisoare, divorțuri, suicid, mutări și schimbări de domiciliu repetate, accidente, o boală gravă a unui străbun, abandonuri, adopții, probleme de sănătate etc.
• Se poate lucra la nivel profesional pe falimente, conflicte, abuzuri, relații deficitare în cadrul firmei, pierderi, procese de schimbare, blocaje, concedieri, demisii, abuz de putere, furt…
Vă invit la o experiență de trăire unică și personală, două zile de emoții și sentimente vindecătoare!
Facilitator: Nusa Bugeac

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Fără excepție, toți avem aspecte de viață care ne deranjează, în care lucrurile nu merg așa cum ne-am dori. Fiecare venim cu o moștenire a propriului suflet și aparținem unui neam. Viața noastră este strâns legată de cea a părinților și străbunilor noștri.
Aceste metode ne ajută să ne simțim și să fim din nou compleți, când toți cei care aparțin sistemului nostru familial și-au găsit sau primit un loc în mintea, sufletul ăi inima noastră.
Raportarea la străbuni definește într-o mare măsură legăturile, drepturile, datoriile, simbiozele, autonomiile și identitățile care ne structurează ca ființă umană, atât în cultura, cât și în biografia noastră.
Simțim nevoia să descărcăm și să exprimăm sentimente, stări, emoții pe care în mod firesc nu ne permitem să le avem sau nu avem curajul să le spunem.
Ce teme se pot aborda:
EX: situația financiară, dificultatea de a reuși în profesie, falimente repetate și esec în afaceri, relația cu banii, relația cu șeful, relația cu colegii, relația cu frica de success, suferința unei boli de orice natura (disfuncționalități și tulburări organice, boli ale aparatului cardio-respirator, intervenții chirurgicale cu consecințe postoperatorii, probleme ale aparatului locomotor, infertilitate, nașteri premature, avorturi spontane, pierderea unui organ, etc), divorțul sau iminența divorțului, conflicte în familie, probleme în viața sentimentală, relația cu partenerul, singurătatea în doi, probleme în rolul de părinte, relația cu copilul, dificultăți în gestionarea unei pierderi (doliu, infertilitate, pierderea unui loc de muncă, a prestigiului social), tendințe autodistructive (adicții și tipare comportamentale negative repetitive), sentimentul neimplinirii personale, relația cu propria persoană, dificultatea de a mă regăsi, de a-mi urma potențialul, vocația, relația cu mama, relația cu tata, teama de a fi tu însuți, teama de a depăși barierele spre țintele propuse, teama de ceilalți, etc.
Nușa Bugeac este absolventă a Facultății de Psihologie a Universității Titu Maiorescu, s-a specializat ca terapeut de cuplu și familie, precum și în Managementul relațiilor interumane: metoda E.S.P.E.R.E (metodă de comunicare creată de psihosociologul francez Jacques Salome). Este Master NLP și consultant în Metafizică Chineză (BaZi, Feng Shui, Zeri, Mian Xiang, I Ching etc). A studiat Metoda Silva și este specilizată ca trainer, susținând numeroase training-uri pe teme precum comunicarea, relațiile, managementul furiei și managementul conflictelor . A studiat tehnica de citire a feței Al Ferasa. Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme și practicant în metoda Prananadi. Este Maestru Huna și Grand Reverend Master Melkizedek. A fost inițiată ca Master în AMADEUS, tehnica de vindecare a indienilor Guarani. Este inițiată în Buddha Medicine, Țara Verde, Țara Albă și alte sisteme tibetane.

– Psihoterapie
– Dezvoltare personală
– Consultanță în afaceri
– Consultanță în Metafizică Chineză
a. Studiul destinului – BAZI
b. Audit Feng Shui
c. Selectare de date pentru începere sau finalizare de proiect
d. Divinație I CHING
– Terapii energetice
– Constelații sistemice – tradițional
– Consultații individuale/grup și cursuri, ateliere, conferințe
Contact: 0731 764 630
latainacunusa@gmail.com
www.nusabugeac.ro