Magazin

Designer 10597 asalt distruge Jester 0 thumb
Designer 10597 asalt distruge Jester 1 thumb
Designer 10597 asalt distruge Jester 2 thumb
Designer 10597 asalt distruge Jester 3 thumb
Designer 10597 asalt distruge Jester 4 thumb
Designer 10597 asalt distruge Jester 5 thumb

Designer 10597 asalt distruge Jester

144.52lei

Etichete: cutie kit vape, vocaloid yukari, anvelope destroyer, jester masca, spațiu destroyer, pantofi teren pantofi, distrugator de oameni, pod sistemul, bobina de nord, lele stea de război.

  • - Referinta: n25709
  • - In stoc
  • Categorie: Modelul De Construcție

Analog Lego: 70352. Numele de desene și constă din două părți: un cap cu role și o remorcă cu o cușcă, care ascunde, de asemenea, barca hangar sub ea.Mahina se mișcă pe opt roți, dintre care două sunt sparen în patinoar.In fata este un tractor puternic, amintind de un rău nebunul cu ochii galbeni și o curbă zâmbet.Principala armă de mașină este ascunsă în interiorul negru glumă cap.În spatele ochii galbeni ascuns simetrice arme.Ele sunt mai mari și mai puternice decât cele instalate pe ambele părți ale tractorului unitate.Cea de-a doua componentă a atacului distructiv este platforma de transport.La fel de bine ca la tractor, are la bază o puternică placă, conectat la patru roți mari.În partea din față există un mod transparent suport pentru monstrox, și în spatele ei-un mobil foisor, învârtindu-se în jurul axei.O ridicare macara este instalat pe turela, la sfârșitul căreia există o cușcă.Dimensiunea distructive în formă asamblată este 20x33x21 cm, dimensiunea este de тягача-14х19х21 cm, dimensiunea este de флайера-9х11х24 cm, dimensiunea de transport este платформы-20х14х16 cm, dimensiunea pietrei este машины-4х7х4 cm.De asemenea, în set veți găsi: Informații pentru crearea unei subversive mașină Macy (4x13x7 cm); 6 minifigures cu accesorii: Ava, Macey, Lance, Jester, garghulya și piatră de soldați și 4 scuturi pentru scanarea cu Nexo forțe: "Pumn Ninja", "caster", "Puterea Muzicii" și "furtunoasă", Și, de asemenea, un scut cu interzis vigoare "împărțită suprafața Pământului".


  • Nume De Brand: NICI unulRecenzii

Samoilova 97
2020-12-21
4/5
In general not bad, 4 days sent tried to contact the seller to quickly was as the new year on the nose, no one answered. Packing terrible 2 cartons with Scotch tape glued and on top with food film wrapped... Knowing our Russian mail could be better packed. It is clear that the box itself with the designer crumpled on the sides and there are creases on the front side well that I will be in the gift paper wrap, and so it would not be very beautiful for a gift. So the designer himself is good, all the details are. The child was waiting.