Magazin

Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115 0 thumb
Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115 1 thumb
Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115 2 thumb
Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115 3 thumb
Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115 4 thumb

Transport gratuit RFID Digital, Inox Dulap Mic Electromagnet de Blocare Cabinet de Blocare pentru Dulap EM115

64.40lei

Etichete: rulota auto de blocare push, copilul usa dulap, lacăt parola, anti-furt magnet, tag rfid, scrisoare de blocare, blocare dulap, dulap depozitare, bin blocare, secur de blocare a ușii.

  • - Referinta: n25574
  • - In stoc
  • Categorie: misc

RFID Digital din otel inoxidabil cabinet de blocare dulap mic electromagnet de blocare pentru dulap Model: EM115

Caracteristici Introducere:

1. Ușa noastră de blocare are funcția de a debloca usa automat , atunci când utilizați încheietura mâinii card cheia pentru a debloca ușa va deblocat automat,astfel încât nu aveți nevoie să instalați mânerul ușii.

2. Două soluții : un singur card de soluție și dual card de soluție.

3. Redus de energie alarmă pentru a vă reaminti să schimbați baterii, alimentare externă este gratuit!

4. Set de gestionare card și card de oaspete doar pe cabinet de blocare, dar nu au nevoie de calculator .De sunet și lumină indica, atunci când funcționează ,bule de lumină shinging când baterie descărcată.

5.Îngropate se va întoarce automat atunci când există o obstrucție și va indica există obstrucție.

6.Zăvor funcție.

Descriere Produs

1.Alimentare: DC6V, utilizați 4 bucăți de baterii AA.Durata de viață este de aproximativ 1 an. 2.Alarmă Tensiune de alimentare: de mai jos DV4.8V cu lipsa de tensiune indicații și se poate utiliza aproximativ de 200 de ori mai mult. 2.Static Alimentare: 4.Dinamică De Alimentare: 5.De viață a bateriei: în mod normal poate depăși 20.000 de ori și 200 mai redus de energie, cu indicarea. 6.Dispozitivul de blocare lungime: 15mm. 7.Grosime ușă: 15-30mm. 8.Temperatura de lucru: -30~+70 °C , Culori: Aur, Argint 9.Tipuri de blocare: EM4100,TK4100

Aplicabile:

Aplicabile agent, scoala, centru SPA/sauna, centru, piscină, sală de fitness,teren de golf, supermarket,hotel, firma, fabrica, de uz casnic, afaceri indiciu, etc.

II .Scurtă Introducere & Funcții:

Singur card (card de oaspete poate debloca singur) sau dual card (card de oaspete și chelner card poate debloca în același timp) pentru a deschide , puteți să-l setat la orice moment, în funcție de nevoie.

Automate de revenire funcții: nu este nevoie să instalați o ușă, se deschide doar cu cardul, apoi de 5-7 secunde mai târziu blocare va sări automat, chiar tip special balamalele ușii poate fi, de asemenea, deschis fără probleme.Când închideți ușa, apoi dulapul fi blocat.

Alarma de joasă tensiune indicarea funcției: atunci când puterea este mai mică de 4,8 V, de fiecare dată când utilizați cardul pentru a deschide, nu va avea de sunet si lumini, dublu indica, trebuie să înlocuiți bateria în scurt timp de la acest moment.

Inteligent inteligent cilindru , structura rezonabile, unelte combinate de circulație, în condiții de siguranță funcționare stabilă și de încredere.

Schimb externe de alimentare de urgență , în cazul în care uitați să schimbați bateria, puteți utiliza o sursă de alimentare externă pentru a reface și de a lumina în sus pentru a deschide usa de dulap de card.

Alt fel de cheie cheie lanț /Curea/ FOB card pentru alegere: Plastic.Silicon sau margele Buddha, care sunt toate impermeabil, rezistent la umiditate, rezistent la temperaturi ridicate, rezistenta la coroziune, ușor de transportat, sigur și durabil.

LE-card pentru a deschide ușile, eliminarea pescuitului ilegal introducerea cardului de fenomen.

Se pot realiza Două-nivel de funcție de conducere , un sistem de blocare puteți seta un card de Gestionare, și utilizatorii de carduri (cel mult 30 buc) sau meci sistem de carduri în funcție de cererea clienților

Indiscreti rezistent indicație de alarmă funcții: de blocare atunci când este deschis în mod ilegal, acesta va indica personalului de serviciu de sunet de alarmă pentru a preveni pierderea de proprietate.

Diferite cilindru pentru alegerea ta: Plastic sau metal

Logo-ul de imprimare de servicii în breloc pentru tine pentru gratuit.

De urgență deschidere:

o.Utilizați master card pentru a deschide

b.Utilizarea suprascrie cheie mecanică pentru stilou.Ia pe cititor de panou și de a găsi cilindru în interiorul panoului și deschideți-l cu cheie mecanică.

c.

Utilizarea în afara cutie baterie( de Urgență, în cazul în care oferta este gratuit pentru tine pentru cea mai mare parte ) pentru a deschide dulapul când puterea bateriei este scăzut.

Diferite EM/RFID / M1 Încheietura mâinii card Opțional:

Blocare îngropate opțional:


  • Dimensiune: 98
  • Tip De Blocare: cabinet de blocare
  • Numărul De Model: 789