Magazin

Transport gratuit Original Japonia Sanwa GTY Octogonal Poarta se potrivesc Sanwa JLF joystick-ul 8-way poarta rand Usor de instalat 0 thumb
Transport gratuit Original Japonia Sanwa GTY Octogonal Poarta se potrivesc Sanwa JLF joystick-ul 8-way poarta rand Usor de instalat 1 thumb

Transport gratuit Original Japonia Sanwa GTY Octogonal Poarta se potrivesc Sanwa JLF joystick-ul 8-way poarta rand Usor de instalat

60.97lei

Etichete: copilul pulover de desene animate, creion de testare, jlf, kit sanwa, joystick sanwa, sanwa, procedura, colecta monede, ingersol rand, culoare raft.

 • - Referinta: n25474
 • - In stoc
 • Categorie: misc

Transport gratuit Original Japonia Sanwa GTY Octogonal Poarta se potrivesc Sanwa JLF joystick-ul 8-way poarta rand Usor de instalat

Descriere produs: SANWA GT-Y OCTOGONAL RESTRICTOR POARTĂ Această listă este pentru 1 x Nou Sanwa GT-Y Octogonal Restrictor Poarta Reale Sanwa GT-Y 8 octogonal poarta.Se potrivesc acest restrictor placa de la Sanwa joystick-ul pentru a obține pur 8 mod de mișcare.Observați diferența atunci când încearcă pentru a scoate combo speciale se mută în Street Fighter IV.Aceasta poarta este potrivit pentru următoarele Sanwa Joystick-uri: JLF-TP-8Y JIT-TP-8YT JLF-TP-8S Adăuga unul la Sanwa joystick-ul în MadCatz TE bagi Toate acțiunile noastre sunt importate direct de la producător Sanwa Denshi în Japonia Toate Sanwa piesele sunt 100% originale - Cumpara cu incredere

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licitați Cu Încredere


 • Numele: Sanwa GTY Octogonal Poarta
 • Tip: Coin Pusher
 • culoare: ca imagine
 • Varsta: >3 Ani
 • Numărul De Model: GT-Y
 • Calitate: De Înaltă Calitate
 • locul de origine: JAPONIA
 • Inclusiv: 2 buc GTY Octogonal Poarta