Magazin

Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 0 thumb
Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 1 thumb
Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 2 thumb
Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 3 thumb
Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 4 thumb
Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d 5 thumb

Creativitatea 3D Touch Senzor de Auto Nivelare Senzor model regla Automat de Nivelare Senzor pentru CR10 Ender3 ELF Imprimantă 3d

57.49lei 52.89lei

Etichete: clank, auto pat nivel, bl senzor tactil, evpad 3 upgrade, Imprimanta 3d accesorii de profil, de artilerie, geniu upgrade, ender3 v2, Imprimanta 3d senzor, bltouch 3d touch senzor, a1 touch.

  • - Referinta: n24885
  • - In stoc
  • Categorie: 3D Imprimare & Scanare 3D

ShenZhen Creativitatea Technology Co.,Ltd Descriere:

Creativitatea este o inovatoare high-tech întreprindere specializată în imprimantă 3D design, R&D, producție, vânzări, piese de schimb și imprimantă 3D cu instrumente financiare derivate conexe.Compania este angajat la dezvoltarea și inovarea de imprimanta 3D piață pentru persoane fizice, familii, educație, compania oferă un mod eficient și la prețuri accesibile de imprimare 3D soluție pentru a satisface cerințele fiecărui client pentru eficiență, calitate și prototipare rapidă.

Extins cuvinte cheie: Creativitate imprimantă 3D,I3 imprimantă 3D,Core XY imprimanta 3D,imprimanta 3D motor,motor pas cu pas,17HS4401,17HS4401S,NEMA 17 Motor,NEMA 23 Motor,motor pas cu pas dirver,3D printer accesorii,3d printer părți,care Poartă,de Cuplare,Extruder kit,Titan extruder,CR10 extruder,MK8 extruder,duza,MK8 duza,E3DV6 duza,MK10 duza,Gât,PLATON 170,3 D TOUCH,BL ATINGERE,LERDGE,nivelare Automată,PTFE tub,Încălzire bloc de aluminiu,100K Linie,E3DV6 Kit,GT2 Kit,Placa de baza, controller,cu motor electric,rezistent la Căldură, bandă,având Linear,LCD2004,A4988 stepper motor driver,Drv8825 stepper motor driver,T8 șurub de plumb,E3D J-cap,Fulie și curea de Distribuție,Trage de Lanț,Radiator,ghidaj Liniar,3D printer consumabile,PLA cu filament filament ABS,PLA,ABS,3D printer fierbinte pat,3D printer ventilator,3D printer duza,imprimanta 3D de alimentare,imprimanta 3D placa de baza.

Descriere: Creativitatea este unul dintre cele mai profesionale imprimante 3D si accesorii din China.Dezvoltarea exclusivă a două culori imprimante 3D și de Bază XY3D imprimante sunt bine primite de către utilizatori din întreaga lume; ne-am angajat de a fi cel mai de încredere furnizor,Nostru se va folosi cele mai bune oferte pretul este pentru tine și servicii one-stop.

1.Despre noi: ShenZhen Creativitatea Technology Co.,Ltd este un one-stop furnizor de servicii de imprimare 3D de producție, R&D, vânzări, accesorii și imprimare 3D-instrumente derivate legate de acestea din China.

Creativitatea Toate 3D imprimante și accesorii produse oferă global (personalizat, proiectare, verificare) 2.Contact: E-mail: sales#Creativity3Dprinter.com,vă Rugăm să folosiți # după înlocuirea acestuia cu @. 3.PLATA: acceptam urmatoarele metode de plata:

Escrow,T / T în avans, Paypal, Western Union.

Dacă aveți orice alți termeni, pls contactati-ne. 4.Timp de Garanție: oferim 90-365 zile garantie pe toate produsele.Piesele pot fi returnate pentru înlocuire sau de restituire in perioada de garantie.

Elementele vor fi testate înainte de expediere.Ei vor fi în stare bună.Dacă există unele probleme cu produsele, nu ezitați să ne contactați.

Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni la orice produse.Toate declarațiile trebuie să fie făcută în termen de 90 de zile de la aceasta data expedierii.Întoarcerea trebuie să fie în stare nouă(ACEEAȘI STARE în care a fost trimis la tine). 5.Rapid de TRANSPORT maritim: Piese ar fi livrat în termen de 1-7 zile lucratoare.

Dacă nu aveți un cont cu orice curier, ne poate ajuta să se pregătească de transport de partea noastră și prepay costul de transport maritim de aici.Putem livra piesele noastre prin DHL, UPS, FedEx, TNT și etc. la cele mai multe locuri din lume.Dacă preferați alte moduri de transport, vă rugăm să ne spuneți și vom verifica dacă acesta este disponibil.Ne vom asigura cel mai mic cost transport. 6.TAXE VAMALE & PREDAREA TAXA: vă Rugăm să rețineți că prețul nostru este EXW preț, inclusiv taxa de transport sau taxa de manipulare.

Atunci când părțile au ajuns la obiceiurile locale, dacă părțile au fost percepute taxe vamale, nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 7.CONTACT: biroul Nostru sunt orele 9:00-12:00 ; 1:00pm-6:00pm China HK timpul de lucru.Luni-vineri, cu exceptia sarbatorilor.

Toate E-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore, Trademanager ar fi răspuns în termen de 5 minute.

Te rog, nu fi descurajat dacă adresa dvs. de email nu este răspuns în timpul orelor de non-business.

Ne sunt închise în weekend, așa că dacă vă e-mail-ne pe vineri, poate nu vom ajunge înapoi la tine până lunea viitoare.

Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ, am e-mail de răspuns în 24 de ore. 8.Interne de Cooperare: putem fi nativ partener în China cu one-stop capacitatea de aprovizionare.Dacă sunteți în China, ești binevenit să ne dea o anchetă.

Creativitatea va asigurați-vă că vă dau 100% răspuns satisfăcător.Alegerea Creativitatea este chiar alegerea.

Vă mulțumesc pentru vizită.Ar trebui să aveți orice întrebări, nu ezitați să sunați sau e-mail Nostru este.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: creativitatea
  • Tip De Element: Auto-Nivelare Senzor