Magazin

TONER EXPERTE® Compatibil Cartuș de Toner Înlocuire pentru Canon 045 045H 0 thumb
TONER EXPERTE® Compatibil Cartuș de Toner Înlocuire pentru Canon 045 045H 1 thumb
TONER EXPERTE® Compatibil Cartuș de Toner Înlocuire pentru Canon 045 045H 2 thumb

TONER EXPERTE® Compatibil Cartuș de Toner Înlocuire pentru Canon 045 045H

105.96lei 94.33lei

Etichete: jacheta duck oz, jachete luxuty, cum de a ridica pește, hoverboard eau, instrument amg, hoverboard 500, bijuterii f boho, hover 5 lumini, houston webcam.

  • - Referinta: n24388
  • - In stoc
  • Categorie: Consumabile

TONER EXPERTE® Compatibil Cartuș de Toner Înlocuire pentru Canon 45 / 045H este garantat pentru a efectua cu Canon imprimanta.Acesta înlocuiește original Canon 45 / 045H laser cartuș de toner.

INFORMAȚII de PRODUS de BAZĂ STARE: Nou TIP: Compatibil GARANȚIE: Garanție pe Viață | 24/7 de Asistență pentru Clienți de IMPRIMARE RANDAMENT: 2.800 de Pagini la 5% Acoperire ISO/IEC (letter/A4) PENTRU UTILIZARE CU: Canon i-SENSYS MF631Cn, MF633Cdw, MF635Cx, LBP611Cn, LBP613Cdw | Canon imageCLASS MF632Cdw, MF634Cdw, LBP612Cdw

PACHETUL de CONȚINUT 1 Negru 2 Negru 1 Set 1 Set + 1 Negru

CULORI ÎNTR-UN singur SET: Negru, Magenta, Cyan, Galben

Vândut de TONER expert®.

VĂ RUGĂM SĂ ASIGURAȚI-VĂ CĂ MODELUL DVS. DE IMPRIMANTĂ ESTE MENȚIONAT ÎN LISTA DE MAI SUS.DACĂ AVEȚI ÎNDOIELI, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI PENTRU SFATURI.

SIGUR DE A UTILIZA

Utilizarea de TONER expert® compatibil 45 / 045H înlocuire cartușe de toner cu laser nu void imprimantei dvs. de garanție.

Noi vă oferim o VIAȚĂ de Calitate 100% Garanție de Satisfacție de pe TONER expert® compatibil 45 / 045H laser cartușe de toner.

PLATA

1. Vom accepta paypal, toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și să retragă de plăți.

TRANSPORT

1. Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată.

2. Inainte de a cumpara, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.Dacă nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

4. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI

Pentru a oferi EXPRESS de livrare, toate produsele noastre sunt shiped din teritoriul Europei (Marea Britanie sau Praga).

SATISFACTIA CLIENTULUI

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vom fi recunoscători pentru 5 stele feedback-ul pozitiv.Dacă cumpărarea sau serviciul nu a fost satisfăcător, vă rugăm să ne anunțați înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem risipi preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.Noi menținem standarde înalte de excelență și grevă de 100% satisfacție a clienților.

Se ÎNTOARCE

1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3. De returnare este de a fi plătit de către cumpărător.

Noastre de schimb compatibile 45 / 045H laser toner cartuș este proiectat special pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate.Nostru de toner randament pagină îndeplinește sau depășește OEM * pagina de randament pentru Canon 45 / 045H și oferă imprimare de înaltă calitate a rezultatelor.Acesta nu este un remanufacturate cartușe și nu a fost fabricat de Canon.

*(Original Equipment Manufacturer)

PUNE-ȚI ÎNCREDEREA ÎN EXPERȚI!


  • Compatibil Marca: Alte
  • Caracteristică: Compatibil
  • Tip: Cartuș De Toner
  • Nume De Brand: Toner Experte
  • Cartuș de Stare: Plin
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ambalarea În Vrac: Da