Magazin

2017 Muta Zero de John Banno-Trucuri Magice (Vol 1,2,3,4) 0 thumb

2017 Muta Zero de John Banno-Trucuri Magice (Vol 1,2,3,4)

22.37lei 19.02lei

Etichete: 95mm clipă de metal, ape ceasuri, 58mm 78a roți, baku 878l capete, 96 vodcă poloneză, coș tava diy, 96 civic lumini, 58mm quadcopter, 95w laser.

  • - Referinta: n24320
  • - In stoc
  • Categorie: Jucării & Hobby-Uri

Draga clienții noi și vechi, toate produsele noastre sunt pe stoc si pot fi livrate cât mai curând posibil.Nu ezitați să cumpere.Am peste 30.000 de produse.Am aratat doar unele produse.Dacă nu puteți găsi produsul care aveți nevoie, vă Rugăm să scrie la mine și te voi ajuta.Pentru prețuri mai bune și de servicii, vă Rugăm să acorde o atenție la magazinul meu, va multumesc.

http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4Mzc5ODQ2MA==.html

http://v.youku.com/v_show/id_XMTc0NDQzMDE4OA==.html

http://v.youku.com/v_show/id_XMjY4Mzc5ODQ2MA==.html

Vol.1.

Un incredibil 2 ore extravaganta pe sine-lucru carte de magie.

John Bannon se Muta Zero este, fără îndoială, cel mai interesant studiu de sine-lucru carte de magie acestui secol.

Nu este o scamatorie în oricare dintre cele opt caracteristici jawdroppingly imposibil rutine.Asta - i drept- nici o scamatorie.Nici unul.Nu se mișcă, nu sleights.Totuși, în ciuda fiind automat în metodă, fiecare efect este un uimitor, explozive, stratificat uimește.Și contrar așteptărilor de cât de puternic prestidigitație gratuit magic poate fi, aceste trucuri va decima orice public (fie că sunt magicieni, laici, uneori chiar de tine).

Fiecare rutină se realizează cu nimic mai mult decât o punte obișnuit de cărți.Nu goti, creion puncte, "mărcile", trucuri sau carduri suplimentare.Multe sunt, de asemenea, în întregime improvizație!

Și nu este doar incredibil de trucuri pe care le sunt de învățare de aici.Fascinant, explicații detaliate Bannon oferă în MIȘCARE ZERO dezvăluie incredibil de gândire despre metodă, aplicată subtilitate si inteligenta stratificare.MUTA ZERO va ajuta turbo charge TOATE prestidigitație gratuit magic.Acesta este un adevărat master-class în truc de construcție.

Pe MUTA ZERO veți învăța, de asemenea, șapte tehnici esentiale pentru a pune în propriile 'trickbag'.Acestea sunt construirea de blocuri de sine-lucru magic.De false reduceri de făcut în aer liber pentru card de forțe care spectatorii pot elibera pe ei ÎNȘIȘI!

Uita tot ceea ce crezi că știi despre sine-lucru carte de magie.E timpul să conectați în MIȘCARE ZERO .

Vol. 2

Pe Volumul 2, veți găsi zece ochi-poppingly puternic rutine, dintre care niciunul nu necesită o singură mișcare.Nu există sleights.Zero.Nu gaff cărți.Nu trucuri.Nu a marcat punți.Nimic, dar tu, o punte obișnuit de cărți și un shell-șocat publicul.Cele mai multe dintre rutinele sunt chiar improvizat, ceea ce înseamnă că le puteți efectua după ce a fost înmânat un pachet și a cerut la întrebarea limită de vârstă ', ne poți arăta ceva?'.

Cu toate acestea, Muta Zero Volumul 2 nu va învăța trucuri minunat.Veți obține, de asemenea, un important loc în primul rând la explicațiile pentru fiecare rutină.Extrem de în profunzime, aceste mini-prelegeri expune John Bannon este remarcabil de gândire și, extrem de important de a explora nu doar " cum "de un truc, dar "de ce"!Ca rechin carte de John Carey a spus:

"O mulțime de auto-material de lucru este prea procedurale cu niciun motiv.Bannon are talent de ambalaj simplu, dar semnificativ prezentări în jurul lui munca și veți vedea de această dată și din nou în Mișcare Zero".

Și pe deasupra, veți învăța, de asemenea, șapte indispensabil tehnici care pot fi adăugate la alte trucuri și rutine.Aceste 'trickbag abilități vă va permite de a spori și de a dezvolta în fiecare truc cu cărți mai faci în viitor.Cu aceste instrumente din arsenalul dvs., va fi capabil de a turbo-taxa de TOATE de spectacole.

Uita tot ceea ce crezi că știi despre sine-lucru carte de magie.E timpul să conectați în MIȘCARE ZERO .

MUTA ZERO VOLUMUL 2 51 de Grăsime Șansele Trickbag - Jos Sub Afacere Trickbag - Jay Ose False Taie efectul de Levier Mic Contrar Criminal Pedala de Metal Trickbag - Probabilitatea Reformate Matchismo Trickbag - Gilbreath Principiu Cronice Trickbag - Cheia și Crimps Dead Reckoning Trickbag - Stivuire pe Punte AK47 Bannon Triumf Free Willy Trickbag - de la Distanță Rosetta

Vol 3.

John Bannon se Muta serie Zero este, fără îndoială, cel mai interesant studiu de sine-lucru carte de magie acestui secol.

Muta Zero III este un veritabil tezaur de criminal rutine, dintre care niciunul nu necesita nici o scamatorie.Nu o singură iuțeală în vedere, totuși, veți fi devastatoare publicul cu trucuri care par să arate cel mai mare abilitate imaginabile.

Din incredibil de inteligent 'Treizeci de-al Doilea Sens' (a cărui metodă este la fel de elegant cum este în explicabil) la piatra rece clasic 'Origami Predicție', cele nouă prezentate rutine oferi o aproape comic nivel de bang pentru dvs. buck' în ceea ce privește ușurința de performanță în comparație cu impact asupra publicului.

Și dincolo de incredibila nouă trucuri magice recomandate, Muta Zero a III-a va imputernici cu cinci minte-îndoire tehnici pe care le puteți folosi în alte auto-rutine de lucru.Aceste 'trickbag lecții sunt cu adevărat de neprețuit, demonstrând de ce John Bannon are loc în astfel ceea ce privește ridicat de colegii lui.Maestrul acestea și vei fi capabil de a păcăli pe CINEVA.

În mod esențial, Bannon, de asemenea, vă arată cât de inteligent pentru a se amesteca aceste tehnici împreună pentru a crea prestidigitație-gratuit trucuri ale cărui metode sunt cu adevărat de nepătruns.Niciodata nu vei vedea auto-trucuri de lucru la fel de drăguț, arunca magie pentru copii.


  • Material: Metal
  • Avertizare: Nu trucuri
  • Gen: Unisex
  • Tip: Variate Prop
  • Dimensiune: One Size
  • Performanța Forma: Close-up Magic
  • Este Instrucțiuni Inclus: DaRecenzii

Ryanclancy0
2020-09-24
5/5
Perfect!