Magazin

87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 0 thumb
87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 1 thumb
87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 2 thumb
87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 3 thumb
87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 4 thumb
87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte 5 thumb

87-108MHz DSP&PLL LCD Digital Stereo FM Radio Receptor Modul + Serial de Control Vânzare Fierbinte

48.26lei 33.32lei

Etichete: radio internet wifi, radio vintag, dinam reincarcabila radio, procesor dsp, mini hifi radio, dsp radio, fm pll, gritzest radio de buzunar, ham receptor, radio fm.

 • - Referinta: n23952
 • - In stoc
 • Categorie: Portable Audio & Video

Descriere: 100% de brand nou și de înaltă calitate Material: componente Electrice Culoare: a se Vedea poze DSP & PLL Digital Stereo FM Radio Receptor Modul 87-108MHz cu Serial Caracteristici de Control -adoptă tehnologia avansată de DSP și modulare FM PLL pentru a face un sunet mai realist, mai stabil de performanță, timp de ore de lucru fără frecvență offset. -Display LCD mai intuitiv și precis, cu consum foarte redus de energie și zgomot minim de interferență. -30 gama digital de reglare a volumului, poate fi ușor de operat cu intrarile de la tastatura. -Memorie automata a datelor înainte de pană de curent. -Comutat automat speaker și reciver de ieșire -să Adopte cristal de cuarț de frecvență de stabilizare, schimbările de temperatură nu mai beneficiază de frecvență drift. -Profesional audio DSP audio semnal de analiza și prelucrarea automată mut nici un semnal sau slab atunci când FM semnal zgomot,

scapa de radio FM tradițional în lipsa semnal sau semnal slab atunci când enervant freamăt. -Adopta digital rotativă encoder rotativ incremental pentru a regla volumul și frecvența, bine handfelt, poziționare precisă, stabilă și durabilă, rotatie 360°fără unghiuri moarte.Suport pentru comunicații seriale de control, capabil de a utiliza computerul sau MCU modulul dispozitiv poate controla toate funcțiile.Specificații putere de Iesire: 500mW (actuate reciver), 3Wx2 (actuate difuzor) gama de Frecventa: 50Hz-18KHz Primirea gama de frecventa: Aproape radio campus 87.0 MHz-108.0 MHz Deschide radio campus 76.0 MHz-108.0 MHz Echivalent de zgomot: ≥30dB-tensiune de Alimentare: 3.0 V-5.0 V Canal: Stereo Alimentare Curent: volumul maxim 1000mA, volum minim sub 60mA (numai pentru referință) Dimensiune: Vezi poza Nr retail Cantitate pachet: 1 buc Nota: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc!!!!

Pachetul include: 1 buc x Modulul Digital


 • Numărul De Model: 448F47622
 • Funcția: NICI unul
 • Alimentare: Alte
 • Tip: Alte
 • Certificare: NICI unul
 • Nume De Brand: OOTDTY
 • Stil: Portabil
 • Origine: NC(de Origine)