Magazin

DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc 0 thumb
DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc 1 thumb
DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc 2 thumb
DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc 3 thumb
DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc 4 thumb

DOIT 10buc standard 25T servo direcție roată/disc de metal Servo Hub corn suport pentru robot umanoid pentru 996/995 diy jucărie rc

25.07lei

Etichete: MG996R, motor servo 996, servo mg995, suport din plastic robot, umanoid, rc jucărie, rc servo, servo 996 piese, robot umanoid servo, umanoid servo.

 • - Referinta: n23687
 • - In stoc
 • Categorie: Jucării Control De La Distanță

Nume: metal servo stent

Material: aliaj de aluminiu, argint suprafața de oxidare tratament.

Instalați distanță între orificii: 14 mm

Caseta de direcție diametru disc: 20 mm

Dintelui diametrul de 5,5 mm

Dintele număr de 25 de

4 M3 atingerea găuri de montare

Suport robotul suport de casa.

Potrivit pentru Hitec, Paralaxă, Futaba, Fraser brand (dimensiunea este de aproximativ 20 x 40 x 36 mm) standard de direcție.

Conducerea rotonda Potrivit pentru cele mai multe standard servo MG995 MG996 TR213

Greutate: 2 g (patru gaura este tot M3 gaură filetată)

Potrivit pentru Hitec, Paralaxă, Futaba, Fraser brand (dimensiunea este de aproximativ 20 x 40 x 36 mm) standard de direcție.

Mai multe detalii, vă rugăm să vizitați: https://github.com/SmartArduino/SZDOITWiKi/wiki

Rotonda de viteze stent: 10 bucati

1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare.

Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri.Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra.Vă mulțumesc !

2. Imaginea ne arată este 100% Real Obiect Fotografie.

3. Dimensiunea poate fi de 2-3cm diferă datorită maunal de măsurare.

4. Pentru transport de confort, produsul este neasamblate .

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport gratuit pentru întreaga lume dacă alegeți China Post .

Notă:

Informațiile de nou număr de urmărire pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu pot fi urmărite atunci când este expediat din China.Dacă este primit sau nu,nu va mai multe informații de urmărire.

Vă rugăm să alegeți China Post Aer Mair dacă vrei să profiți de informații.

Informații de urmărire de China Post Obișnuit Pachet Mic Plus pot fi verificate aici:

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $3 REDUCERE pentru fiecare comanda de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară.

2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom da 3 dolari REDUCERE pentru fiecare comanda de peste 50 de dolari în achiziționarea ulterioară la fel de bine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.


 • Material: Plastic
 • Upgrade Componente/Accesorii: Cadru
 • Instrument De Consumabile: Tăiere
 • Control De La Distanță Periferice/Dispozitive: Controler De La Distanță
 • Plastic Tip: PP
 • Utilizarea: Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
 • Nume De Brand: SZDoit
 • Pentru Un Tip De Vehicul: Masini
 • Parametrii tehnici: Valoarea 2
 • Numărul De Model: Masina
 • RC Piese si Acc: Conectori/Cabluri
 • Dimensiune: other
 • Patru-wheel-Drive Atribute: Montaj