Magazin

ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E 0 thumb
ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E 1 thumb
ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E 2 thumb
ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E 3 thumb

ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E

18.33lei 13.74lei

Etichete: pfaff, mozaic instrument, mozaic tesatura blana, bumbac panglică, slinger mașină de cusut accesorii, sentro tricotat machin, bias, cuvertură de pat pilota, banda bias, filtru de polarizare.

  • - Referinta: n23285
  • - In stoc
  • Categorie: Ac Arte & Meserii

11.11 Promovare

ZOTOONE Instrument de Mașină de Cusut, Quilting Hemming Instrumente de Cusut 1 Set/4buc Tesatura Trifoi Părtinire Bandă Filtru Obligatoriu Seturi de scule E

Dimensiune:155*80mm

1. Acceptam Alipay, West Union, TT ,Paypal.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Un liexpress.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

1. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.

2. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Tip: Masina De Cusut Piese
  • Nume De Brand: ZOTOONE
  • Utilizarea: Tricotat
  • Material: OȚEL