Magazin

Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 0 thumb
Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 1 thumb
Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 2 thumb
Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 3 thumb
Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 4 thumb
Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular 5 thumb

Raft Baie Montat Pe Perete Raft Colț Aur Periat Aluminiu Baie Săpunieră Cadă Pentru Duș Raft Baie Sampon Titular

121.07lei 73.85lei

Etichete: baie de aur, colț de plante raft, bronz etagere, montat pe perete raft de birou, raft baie, raft duș, tabelul raft organizator, Cortina, shelv, face baie.

 • - Referinta: n23042
 • - In stoc
 • Categorie: misc

Colț de Raft de Perete Aur Periat Aluminiu Baie săpunieră Cadă pentru Duș Raft Baie Sampon Titularul Pătrat raft Baie

Termenii De Livrare

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

După 4 ani de succes de vânzare pe eBay, am decis să ne nirvana.Suntem în prezent de specialitate în Femei și un Copil de Moda.Am valoarea fiecărui client, precum și client angro.Depozitul nostru este situat în Yiwu, cea mai mică piață de mărfuri în China.Noi oferim clienților noștri economii uimitoare în comparație cu prețurile oferite de comercianții cu amănuntul tradiționale similare sau produse identice.Noi oferim nativ vorbitoare de servicii pentru clienți în limba engleză, franceză și Chineză.

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere.


 • Instalați Stil: Bolt Introducerea Tip
 • Montat: COLȚ
 • Material: Aliaj De Aluminiu
 • Tip: Rafturi Baie
 • Raft Material: Aliaj De Aluminiu
 • Numărul De Model: YS-BS910245
 • Titularul De Finisare De Suprafață: Periat
 • Numărul de Niveluri: una/două/trei straturi
 • Nume De Brand: Tuqiu