Magazin

Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 0 thumb
Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 1 thumb
Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 2 thumb
Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 3 thumb
Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 4 thumb
Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument 5 thumb

Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului EPB Ulei DPF Reset 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument

1 833.88lei 953.61lei

Etichete: foxwell caz, OBD2 Scanner, obd2, JAPONIA, bloc msi gt60, masina pentru autocolant, bluetooth odb2, 2 elm, masina aparate de diagnosticare, Masina instrumentul de reparare.

 • - Referinta: n22910
 • - In stoc
 • Categorie: misc

Foxwell NT634 OBD2 Scanner de Automobile Patru Sistemului Cititor de Cod 11 Funcții Speciale OBD 2 ODB2 Auto de Diagnosticare Scaner Instrument

Foxwell NT634 este o nouă Generație Scanner Profesional,ecran orizontal de design, de mână-a avut loc operațiunea, ușor de utilizat.acesta oferă techinicians și entuziaști-un mod ușor și la prețuri accesibile soluție pentru a indica probleme de tot sistemul major American, Asiatice și Europene.În plus, uleiul de resetare lumina și EPB sevice reset,regenerare DPF,TBA/TPS,și baterie de configurare.

Avantajele cele mai Noi OBD2 Scanner de Automobile Foxwell NT634:

1.Suport Patru Diagnosticarea Sistemului și 11 funcții speciale pe mai multe mărci de mașini( includeing cele mai recente 2018/2019 modele ).

2.Identifică masina qiuckly și cu ușurință cu o singură cheie VIN lectură, preia ECU informații.

3.Citește și șterge codurile de toate modulele electronice.

4.Multi Language Support: Coreea, Spaniolă, Portugheză, Franceză, Suedeză, Engleză, Olandeză, Japoneză, Italiană, Germană,Rusă .

5.Spectacole live senzor de data și prevede data grafice, display freeze frame data.

6.Îmbină PID grafice pentru ușor și intuitiv de diagnostic.

7. La fel de ușor ca 1-2-3 cu mare TFT culoare ecran și meniul de condus operațiunile.

8.Dicționar opțiuni de meniu și codul de definiții.

9.Actualizabile prin cablu USB, oferă viață update gratuit online și serviciul de Asistență Tehnică.

10.Ergonmic design și robustă construit atât pentru magazin și teste de drum.

Foxwell NT634 Patru Sistemului OBD2 Masina Diagonostic Instrument de Funcții:

1. Universal OBDII/EOBD Motor de Scanare: de diagnosticare obd2 cititor de cod oferă cuprinzătoare diagnosticare OBDII pentru global OBDII/EOBD vehicule, citește și șterge codurile, se stinge MILs, cereri și înregistrări live senzor de date, ect.cu excepția live citirea datelor .În plus, acesta susține toate cele 10 moduri de testare OBDII, includs modul de testare 6.Grafice puternice capacitatea îți dă "imagine reală" de ce se întâmplă în vehicul, care permite să se concentreze pe orice suspect sau simptom de date specifice parametri.

2. Patru Sistemului de Diagnosticare & Scan: Aceasta masina obd2 scanner este capabil de citirea și ștergerea codurilor de eroare de Patru sisteme majore , inclusiv Motor, Airbag/SRS, Transmisie, ABS , vă oferă date exacte rezultate despre depanare și diagnosticare probleme.

3. 11 Funcții Speciale: SAS Reset, EPB Resetare Oil Service Reset, Regenerare DPF, TPMS Reset, TBA/TPS Reset, BRT Service, CVT Funcție, Injector, codificare, Unelte de Învățare, de Schimb de contorul de parcurs.

4. Rapid Identifică Numărul de IDENTIFICARE:-un singur click te autovehicul informații, să includă numărul de IDENTIFICARE, anul de lansare, modelul si tipul de motor.apoi puteți introduce completă a sistemului diagnosticul direct.este foarte convenabil și rapid.

5. Data Manager: Revizuirea testului data ai salvat-o, a vă ajuta să analizeze problema.și puteți imprima data de FoxAssist.

6. Larg Vehicul de Acoperire: Compatibil cu aproape toate OBDII autoturisme, Suv-uri, microbuze, camioane ușoare vândute în întreaga lume.Capacitatea de a citi rapid și clar Patru sistemul de coduri de eroare în 61 de producători pentru American, Asiatice și Europene de vehicule. ( Acoperind cea mai recentă 2018/2019 masina face. )

7. Durata de viață upgrade gratuit: acces la internet, puteți avea întotdeauna cele mai recente remedieri de erori, vehicule noi, nou adăugat parametrii și funcționalitate de la vârful degetelor.Garanție de un an este oferit, și să se întoarcă ori de câte ori doriți.

8. Dicționar: suport 11 tipuri de limbaj , includ engleză,spaniolă, portugheză, franceză, suedeză, olandeză, Japoneză, italiană, rusă, germană, Coreea, Satisface nevoile clienților în diferite țări.

Foxwell NT634 Patru Sistemului de Diagnosticare & Scan:

Motor Sistem de Diagnostic: diagnostic tool poate ajuta să detecta motor cu aprindere, injectie de combustibil, de aer și de carburant și emisii de gaze de eșapament condițiile în sistem Motor pentru a îmbunătăți performanța vehiculului, economisirea energiei și reducerea emisiilor de gaze de eșapament.Transmiterea Diagnostic: Se face mare sens în conducere în condiții de siguranță atunci când mașina este alunecarea sau dificil să se schimbe.Acest scaner de diagnosticare pot rezolva problemele prin citirea codurilor din sistemul de Transport, sau a verifica starea de sănătate prin intermediul live vizualizarea datelor.ABS, Sistem de Diagnosticare: Diagnosticarea unei ABS problemă ar trebui să înceapă întotdeauna cu o inspecție vizuală a tuturor componentelor frânei, apoi, va trebui pentru a prelua ABS coduri să-ți spun unde este problema, și aceasta este ceea ce acest scaner are pentru tine.Sistemul SRS Airbag Diagnostic: SRS, de siguranță cu sistem de reținere, este alcătuit din senzori de impact, un modul de control, și airbag-urile ei înșiși, și acest diagnostic dispozitiv poate detecta fiecare electronice parametru pentru a verifica starea sa de sănătate.

Foxwell NT634 Auto de Diagnosticare Scaner instrument de sprijin 11 special de resetare Funcții de servicii:

1.EPB Electronic Frână de Parcare Reset

Este important în menținerea electronic sistem de frânare de siguranță și eficiență atunci când înlocuiți plăcuța de frână sau motor

2. Oil Service Reset

Vă permite să efectuați de întreținere reset kilometraj și intervale de date pentru un nou calcul de Viață a Uleiului de Motor sistemului odată schimbat uleiul.


 • Certificare: CE
 • Origine: NC(de Origine)
 • Numele Modelului: Foxwell OBD2 Scanner de Automobile NT634
 • Versiune Software: Mai Nou,Durata De Viață Upgrade Gratuit On-Line
 • Garanție: Un An De Garanție
 • Foxwell NT634 Funcții 1: ABS,SAS,SRS,EPB Reset
 • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
 • Servicii post-vânzare: Returnare Și Rambursare Serviciu
 • Limba: Suedeză
 • Foxwell NT634 Funcții 3: TPMS Reset,CVT Funcție
 • Avantaje: Patru Sistemului de Diagnosticare OBD2 Instrument
 • Update: Suport Durata De Viață Upgrade Gratuit On-Line
 • Foxwell NT634 Funcții 4: BRT înlocuire,Injector de Codificare
 • Software-Ul De Actualizare: Da
 • Sisteme De Sprijin: Motor,ABS,SRS,de Transport și de Sistem
 • Versiune Hardware: Cele Mai Noi Automobile De Scaner
 • Nume De Brand: FOXWELL
 • Foxwell NT634 Funcții 5: TBA/TPS Corpul Clapetei de Aliniere a Reseta
 • Foxwell NT634 Funcții 2: Regenerarea DPF,Oil service Reset
 • Caracteristici Speciale: obd2
 • Foxwell NT634 Funcții 6: Kilometrajul Instrument Cluster InițializaRecenzii

Garsha Zosima 1980l
2020-11-29
5/5
Product very pity that does the line Fiat Brasil would better more rest and great,
Prospero S V
2020-09-29
2/5
Lack language in Portuguese and scanner not read everything that was on the site that correspond to my car
Sstaley00
2020-09-07
5/5
Very good product