Magazin

32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 0 thumb
32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 1 thumb
32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 2 thumb
32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 3 thumb
32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 4 thumb
32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board 5 thumb

32GB de 128GB, 256GB original pentru IPhone 7Plus 7 Plus placa de baza cu / fara touch ID-ul deblocat, placa de baza IOS Sistem logic board

437.93lei

Etichete: 6s placa de baza, iphone 7 plus placa de baza touch id, placa de baza samsung nota 10 plus, iphone 7 coque placa de baza, iphon 7 placa de baza, iphon 7 plus placa de baza, iphonr 7 plus, apple a 7 plus noi, a70 bord, gol iphone 7 placa de baza.

 • - Referinta: n1697
 • - In stoc
 • Categorie: Piese Telefoane Mobile

Fierbinte de Vânzare bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să acorde o atenție la sfaturi importante: 1.Când vă decideți să dea noi ordine, vă rugăm să Citiți toate este introdus,dacă aveți dubii, contactați-ne.În caz contrar, Noi, ca ai citit toate introdus,și de a înțelege informații despre produs.

2. Dacă doriți o mulțime ,vă rugăm să contactați-mă sau lasă-meassage la mine , eu vă va oferi cele mai bune whoelsale prețurile.

3. Există două tipuri de placi de baza din link-ul , unul cu touch ID ,un altul fara touch ID-ul ,atunci Când plasați o comandă ,pls observa acest lucru ,multumesc

NOTĂ :

Jet Negru și Negru sunt toate negre același buton de start ,astfel încât cele două culori vom livrare la întâmplare ,dacă telefonul este negru Jet ,poate, atunci când a verifica numărul IMEI ,consiliul arată de culoare neagra.

Placa de baza fara touch ID ,Amprenta și butonul de acasă tot nu funcționează , puteți să apăsați butonul ,trebuie să utilizați AssistiveTouch pentru a în loc de butonul home pentru a controla telefonul , indiferent de ceea ce faci funcția va funcționa niciodată ,pls notă acest lucru ,multumesc

De bună calitate și preț confortabil

100% potrivire Perfectă ,siguranță,ușor de instalat

Pentru Iphone 7plus ( 5.5 inch ) Placa de baza

Testat unul câte unul înainte de expediere

Oferim, de asemenea, renovat complet telefon mobil și alte piese de accesorii pentru iphone ,de Bună Calitate și cel Mai bun Pret.dacă aveți nevoie de ele ,pls contact cu mine .

În scopul de a vă asigura că primiți comanda mult mai sigur și mai repede, vom face noastre cele mai bune pentru ceea ce ar trebui să facem , dar din cauza diferite țări, cu diferite reguli tarifare, Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Dacă pachetul nu poate fi livrat din cauza cumpărători motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!

1.Se accepta plata prin ESCROW Nusabugeac.ro

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4.100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine.

5.În prezent nava în întreaga lume countried.Cu excepția APO/FPO folosind terță parte de încredere servicii de curierat.

6.Cât de mult povești pentru mine să reveive ordine.

7.Timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori:metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți comanda în timp util.Mai jos sunt estimate intervale de timp.

De mai jos ne sunt parteneri companii de logistică și timpul estimat de cadre.Timp de tranzit variază în funcție de locul unde ești situat.

Metoda De Livrare Estimare De Timp

DHL 3~7 zile

FEDEX 3~7 zile

UP 3~7 zile

EMS 8~12days

Nusabugeac.ro de Transport maritim Standard 19-39days

Nusabugeac.ro Premium de Livrare 10-15days

Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Dar ne va ajuta să urmăriți pachetul până când veți obține.

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă produsul primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

3.Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală

Vă rugăm să rețineți că aparatele de mai jos, elementele sunt, nu poate fi restituit:

1).Obiecte Folosite

2).Elemente fara eticheta sau ambalajul original

3).Elementele care nu sunt trimise de noi

Notă:Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa,vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea.


 • Nume De Brand: Glanzi
 • Funcția Touch ID: DA și NU
 • Memorie: 32GB /128GB / 256GB
 • iCloud: Liber și Curat Deblocat iCloud
 • Tip: Interne
 • Gama De Frecvențe: Original deblocat placa de baza
 • Notă: NU Atingeți ID-ul
 • Numărul De Model: Pentru iphone 7Plus 5.5 inch
 • Qulity: 100% original bune de lucru
 • Compatibil Marca: Apple iPhone
 • culoare: Negru / Alb / Aur / Aur Roz
 • starea: Uzate și Vechi