Magazin

Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 0 thumb
Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 1 thumb
Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 2 thumb
Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 3 thumb
Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 4 thumb
Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor 5 thumb

Fibra Optica Adaptor FC Rotund Modul Single Multimode Fibra Goale Adaptor

23.61lei

Etichete: 4x adaptor de rețea, negru adaptor de rețea, mi adaptor de rețea, adaptor de rețea 14, kit de adaptoare de rețea, alfa adaptor de rețea, adaptor de rețea dell, visio network adapter, adaptor de rețea mac, onoare adaptor de rețea.

  • - Referinta: n1623
  • - In stoc
  • Categorie: misc

Fibre goale adaptor am un foarte eficient mass-media pentru a se conecta goale fibra la fibra optica devidce, de obicei, utilizate în instalare pentru a testa link-uri.O parte din fibre goale adaptor este de fibre goale, cealaltă parte este conector de fibra optica pentru a conecta la echipamente.FC,ST,SC,LC fibre goale adaptor disponibil.Caracteristici: Pierdere de Inserție Tipic: ≤0.2 dB; Pierderea de Returnare: ≥50dB; Interschimbabilitatea: ≤0.2 dB; Repetabilitate: ≤0.2 dB; Durabilitate: >1000 ori; Temperatura de Operare: -40~+80 ° C Temperatura de Depozitare: -45~85C Aplicații: Wan,Lan,CATV, echipamente de Testare sistem de Comunicare rețelele de Telecomunicații conectați Temporar fibre goale NOTĂ: Culorile vor fi diferite de la fiecare monitor și computer.

Despre transport

1 .TRANSPORT la nivel MONDIAL (cu excepția câtorva țări și APO/FPO).

2. Toate comenzile vor fi imediat prelucrate și vor fi livrate in 3-5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat timp de Vacanță prelungită.

3,vă Rugăm să nu 1-3 scoruri mici la transport provoca transport maritim de peste mări va fi afectată de mai mulți factori, cum ar fi Vamal de procesare, Post grevă etc.

4. Am doar nava elementul a confirmat pentru adrese, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine se potrivește cu adresa de livrare.

5. Optional transport moduri: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS,

Despre returnare și rambursare

1. Ne puteți contacta și apoi trimite produsul înapoi la noi în termen de 7 zile după ce produsul a fost livrat.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile vom atent folosit și nu va oferi o rambursare sau Înlocuire.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Pe lângă asta, trebuie să ne furnizați un transport număr de urmărire și specifice motiv de retur.

3. Va vom oferi o rambursare sau retrimite un înlocuitor în conformitate cu anumite condiții și după ce-l returna.

4. Vom suporta toate taxele de transport dacă produsul este rupt sau nu este conform descrierii de pe pagina de produs link-ul.

Despre garanție

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Despre feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Tip Conector: Hibrid
  • Nume De Brand: UVR
  • Tip De Fibre: Modul Single
  • Compatibil: Finisar
  • Dimensiune: FC Bare Fiber Adapter bare fiber adapter