NUSA BUGEAC

Despre mine…

 

Marea aventura, pe care o traiesc acum, a inceput in 1967, cu nasterea mea. Cu multi ani in urma, in copilarie, cand doream a intelege care este motivatia actiunii oamenilor a pornit totul. Voiam sa inteleg de ce intr-un anumit moment o persoana face  o anumita actiune si nu o alta. Am fost  fascinata de mintea si sufletul oamenilor,  dintotdeauna. Am dorit sa inteleg misterul vietii. Sunt curioasa si as vrea sa pricep cum  e facuta viata, cum este organizata, de ce intr-un anumit moment intelegem ceva, ca  apoi acea intelegere sa fie data peste cap de o alta informatie si tot asa.

Am urmat scoala primara si gimnaziala, iar apoi Liceul de Matematica-Fizica, Nicolae Grigorescu in Campina, un oras pitoresc asezat la poalele Muntilor Bucegi, pe minunta Vale a Prahovei. In 1987, cand am ajuns la Facultate de Fizica, din cadrul Universitatii din Bucuresti totul a devenit fascinant. Acolo, un coleg de facultate chinez, Liu Fang Hua mi-a trezit curiozitatea si interesul pentru cultura si practicile chinezesti.  In 1993 am devenit studenta a Facultatii de Psihologie, din cadrul Universitatii Independente Titu Maiorescu. Imi doream sa ma inteleg mai bine, sa ma simt bine cu mine si sa traiesc in armonie si echilibru. Acolo am dobandit primele cunostinte despre felul in care functioneaza mintea si sufletul oamenilor. Si apoi in 2003 a inceput formarea si specializarile. Tainele hipnozei le-am deprins cu prof. Ion Dafinoiu, am facut cunostinta cu Gestalt Terapia, Analiza Tranzactionala impreuna cu dr. Andre Moreau, care imi face desebita onoare de-a ma considera printre apropiatii sai. Despre pedagogia comunicarii am invatat cu Aleth Naquet, una dintre cele mai bune formatoare  in Metoda E.S.P.E.R.E. ale instutului Ardes, Franta. Alaturi de Cristi Petrescu si Andreea Muraru am fost calauzita prin meandrele terapiei de familie. De la Cristian Mihai am aflat modalitatile de Programare Neuro-Lingvistica. Cu Rajko Kuzmanovici si Sorin Salajan  am descoperit managementul stresului si controlul mental, studiind Metoda Silva. Am studiat tehnic, meode si cai de vindecare mai putin cunoscute (Reiki, Amadeus, Sacred Sekhem, Munay Ki, Medicina Tibetana, Practici Hermetice, tehnica PRANANADI, UH HUN, Calea Oglinzilor Negre Fumurii etc…)  Maestrii mi-au fost Andrei Jurj, Cristian Radu Radulescu, Aurelian Curin, Risvan Rusu, Stephen Come, Nikolay Oorzhak, Tetzkatekuhtli Kwauhtlinxan, Jipi Japa, Manu Tlaloc etc. Pentru o perioada lunga de timp am practicat meditatia Vipassana. Tainele Remediilor Florale Bach le-am deprins alaturi de Claudia Cabat. De peste 30 de ani, studiez si experimentez Metafizica Chineza (BaZi, Feng Shui, Mian Xiang, ZeRi, Qi Men Dun Jia, Zi Wei Dou Shu) cu MAESTRUL JOEY YAP, LIU FANG HUA, Risvan Rusu, Razvan Damian, Carmen Terek, Mircea Terek etc.

As putea insira multe pagini, spunand ce si cate cursuri am facut pentru a afla ce-i cu mine si cu lumea, pentru a-mi regasi linstea din interiorul meu, insa cred ca e mai simplu sa ma descoperiti prin practica si prin munca mea:

raspunsuri la intrebari

raspunsuri video la intrebari

curatarea unei relatii

consilier de urgenta


„Cand vei renunta la ceea ce  esti, vei deveni ceea  ce ai putea  fi!”

Lao Tzu

Facebook:

  1. PAGINA MEA
  2. CONT PROFESIONAL
  3. CONT PERSONAL

Email: latainacunusa@gmail.com

Telefon: 0731 764 630

1 comentariu

  1. Va rog din tot sufletul sa-mi spuneti si mie daca problema mea cu partenerul de viata se va rezolva si ne vom impaca sa fim asa cum am fost 11 ani de zile? Va multumesc din tot sufletul .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s