Abundenţa

„Fericirea cuprinde cinci parti. O parte este luarea hotararilor corecte; a doua este sanatatea trupeasca si simturi bune; a treia este reusita in ceea ce intreprinzi; a patra este reputatia printre oameni; si a cincea abundenta de bani si de bunuri folositoare pentru viata.” Platon

Studiind si lucrand la Programul pentru ABUNDENTA care va incepe luni 19 august 2019, am dat peste cateva citate foarte interesante legate de bani!

De peste treizeci si ceva de ani sunt fascinata de METAFIZICA CHINEZA. Modul vechilor chinezi de-a vedea ABUNDENTA, BOGATIA si PROSPERITATEA m-a fascinat dintotdeauna. Ei vorbesc de CINCI mari componenete ale acestor concepte.

Si, iata, descopar ca si Platon avea o idee similara. Este fantastic cum informatia este aceeasi oriunde pe Pamant. Iar noi, de cele mai multe ori avem aroganta ca suntem inventatorii personali ai rotii. 

Revenind la BOGATIA asa cum o inteleg vechii chinezi. 

Stiati ca, pentru un sot printre multe altele, SOTIA  este parte din BOGATIA sa? Tipul de relatie pe care il are cu sotia, ii da tipul de interactiune cu abundenta. Si daca ne gandim putin, chiar are sens. Intr-o familie in care raporturile si comunicarea sunt sanatoase, de cele mai multe ori FEMEIA este cea care tine BUGETUL casei, ea gestioneaza resursele familiei. O SOTIE chibzuita poate crea o familie PROSPERA, chiar in conditiile in care nu sunt foarte multi bani.

Stiati ca pentru o sotie, SOTUL reprezinta pozitia in societate? Influenta pe care acesta o are la nivel social? Nu va pare cunoscut: „coana preotesa”, „doamna general” etc?

Revenind iar, BOGATIA are CINCI aspecte:

1. SANATATEA – Poti avea toti BANI din lume, daca nu esti sanatos si nu gasesti leac sa te vindeci, la ce bun?

2. FAMILIA – Daca esti singur cuc si iti lipseste o relatie armonioasa cu parintii sau partenerul de cuplu sau copii, poti cumpara cu BANI acestea?

3. MUNCA – In conditiile in care te trezesti cu greu si te misti in reluare spre locul tau de munca, conteaza cat de multi BANI castigi? Merita pretul chinului? Din experienta mea personala, cand iti place ce faci te simti IMPLINIT, BOGAT si PROSPER.

4. PRIETENII – Daca nu ai cu cine imparti o bucurie, o veste, o suferinta consideri ca ABUNDENTA da pe afara in viata ta?

5. POSESIUNILE MATERIALE – Daca nu ai cu ce-ti plati facturile si nu ai ce manca consideri ca esti un om BOGAT pentru ca tu meditezi si te consideri spiritual. Daca ai nenumarate proprietati si multe conturi generoase si unele din cele patru puncte de mai sus lipsesc din viata ta, te simti BOGAT?

Am inteles, in ultimii ani, ca ARMONIA si ECHILIBRUL sunt CHEIA FERICIRII. 

Timp de 25 de zile in fiecare zi vom face un exercitiu de abundenta. Rugamintea mea este sa imi impartasiti rezultatele pe care le veti prin program.

Va invit cu drag sa parcurgeti programul de manifeare a recunostintei si abundentei; pentru participare este necesar sa va inscrieti in grupul de lucru:

Recunostinta si Abundenta grup online gratuit
CLICK AICI  http://bit.ly/2J9PUdA  INSCRIERI  

Va astept cu drag si bucurie in grupul de lucru sa descoperim impreuna calea spre Abundenta prin manifestarea Recunostintei.

Nusa Bugeac este absolventa a Facultatii de Psiholgie, s-a specializat ca terapeut de cuplu si familie si in Mangementul relatiilor inter-umane: metoda E.S.P.E.R.E (metoda de comunicare creata de psihosociologul francez Jacques Salome). Are nivelul Master NLP si Consultant in Metafizica chineza. A studiat Metoda Silva si este specializata ca trainer, sustinand numeroase traininguri, avand ca specialitate comunicarea, relatiile, managementul furiei si managementul conflictelor . Este Maestru Reiki pe mai multe sisteme si practicant in metoda Prananadi.