Împământarea – o procedură uitată dar plină de beneficii

Împământarea – o procedură uitată dar plină de beneficii
 
Pe lista factorilor responsabili pentru apariția majorității problemelor de sănătate ale lumii moderne – alături de poluare, alimentația nesănătoasă, radiații, sedentarism, lipsa expunerii la soare, etc. – se numără și pierderea conexiunii cu pământul. Această conexiune reprezintă o interconectare a frecvențelor electromagnetice ale corpului omenesc cu cele ale pământului, fiind demonstrat că un exercițiu atât de simplu precum mersul desculț promovează o stare generală pozitivă atât la nivel fizic cât și psihic.
 
La suprafața pământului se găsesc ioni negativi, care conțin electroni în plus și au astfel capacitatea de a neutraliza particulele încărcate pozitiv, cum sunt de exemplu radicalii liberi. Acești radicali circulă prin organism căutând electroni pentru a-și echilibra sarcina electrică, iar în combinație cu ionii negativi sunt neutralizați, fără să mai provoace inflamații și distrugeri la nivelul celulelor.
 
Având în vedere că inflamația este asociată cu apariția a peste 80 de boli cronice, incluzând cancerul și diabetul tip 2, împământarea ar putea fi o metodă foarte simplă de menținere a sănătății, cu beneficii cum ar fi:
 
îmbunătățirea somnului
reducerea durerilor
stimularea sistemului imunitar
reducerea anxietății și stresului
îmbunătățirea digestiei și a problemelor gastro-intestinale
stimularea circulației
energizarea organismului
reglarea secrețiilor hormonale
accelerarea vindecării după boli și accidente
 
Trăind în locuințe izolate cu diverse materiale ne-conductoare de energie, mergând pe stradă încălțați, contactul cu energia telurică a pământului este drastic redus pentru majoritatea oamenilor. Cea mai eficientă metodă de reconectare cu această energie este plimbatul desculț prin iarbă (dacă se poate ușor udă), prin praf sau apă sărată, timp de 20-30 de minute zilnic.
 
Pentru cei care au o grădină sau locuiesc în apropierea unei ape, acest lucru este extrem de simplu. Pentru ceilalți, există diverse accesorii care facilitează re-conectarea cum ar fi pături, preșuri, huse pentru scaunele din mașină sau încălțăminte specială.
 
De notat faptul că betonul este un bun conductor, atât timp cât nu este izolat sau vopsit, dar lemnul sau asfaltul sunt mai puțin indicate pentru împământare – de aceea a umbla desculț prin casă nu are prea mare efect. De asemenea, cu cât vă aflați la un etaj mai mare cu atât vă depărtați mai mult
de energia pământului.
 
🔹 La taina cu Nusa
🔹 sursa foto.pinterest.com
 
𝓒𝓪𝓻𝓽𝓮📖 Exercițiu de Recunoștință📖 – Nușa Bugeac
COMANDA RAPIDA LA: 0727.77.80.06
� sau pe site: CLICK AICI � http://bit.ly/2Q9tZ8W

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s